Cel mai agresiv Mercedes CLA al planetei vine... de la japonezi, desigur

Cel mai agresiv Mercedes CLA al planetei vine... de la japonezi, desigur
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat Mercedes-ului CLA vine la Fairy Design
  • Propunerea companiei japoneze culmineaza cu wide-body kit-ul destinat caroseriei
  • Clientii pot opta inclusiv pentru noi jante din aliaj, respectiv suspensie sport
Distribuie pe Facebook

Exemplarul cu pricina poarta semnatura companiei Fairy Design si se remarca, bineinteles, prin ornamentele proeminente de la nivelul caroseriei.

Brabus, Carlsson sau VATH sunt doar cateva dintre atelierele de tuning ce au luat la modificat, de-a lungul timpului, Mercedes-ul CLA.

Aparitia primului coupe compact in patru usi nu a fost trecuta nici de specialistii Piecha Design sau B&B Automobiltechnik, care au pregatit si ele tot felul de bunatati tehnice si estetice pentru modelul din Stuttgart.

Si totusi, nu doar germanii s-au incumetat sa caute solutii pentru imbunatatirea Mercedes-ului CLA, intr-o astfel de aventura pornind si japonezii de la Fairy Design.

Mercedes CLA de la Fairy DesignMercedes CLA de la Fairy Design

Odata ajuns pe mana companiei de tuning din tara Soarelui Rasare, coupe-ul in patru usi din Stuttgart a fost numaidecat trecut printr-un tratament ce are ca deznodamant un plus vizibil de agresivitate.

Vorbim, mai exact, despre celebrul wide-body kit, care prin ornamentele proeminente atasate atat spoilerelor fata / spate, cat si aripilor laterale ii confera modelului german un aspect demn de creatiile Liberty Walk.

Nu de alta, dar acelasi meniu pregatit de japonezii de la Fairy Design mai include si un set de jante cu un design pe masura, livrate alaturi de o suspensie mai joasa cu cativa milimetri.

Despre motorizarea ascunsa sub capota nu avem inca nici un fel de informatie, insa oferta Mercedes-ului CLA este destul de generoasa din acest punct de vedere.

Chiar si asa, sinceri sa fim, nu vedem coupe-ul in patru usi din Stuttgart intr-o alta versiune decat cea cunoscuta sub denumrea CLA45 AMG, a carei unitate turbo de doi litri si pana la 381 de cai putere se potriveste de minune cu oferta companiei de tuning din tara Soarelui Rasare.

Mercedes CLA de la Fairy Design

Mercedes CLA de la Fairy Design

Mercedes CLA de la Fairy Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes CLA de la Fairy Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2015