Cel mai dement M6 din emisfera sudica are un motor cu sase rotoare si a fost scos la vanzare. POZE MULTE cu masina bavareza

  • In Africa de Sud a fost scos la vanzare un BMW M6 cu motor rotativ
  • Automobilul bavarez de inalta performanta a primit si o cutie secventiala
  • Mai multe modificari au fost operate atat la exterior, cat si la interior
Distribuie pe Facebook

Proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum Porsche 911, Mercedes SL63 AMG sau orice alt automobil furios si iute, vechiul BMW M6 a fost echipat inca din fabrica... un benzinar aspirat in zece cilindri, de cinci litri si 507 cai putere.

Mai mult decat suficient pentru marea majoritatea a clientilor, insa nu si pentru o persoana din Africa de Sud, care a inlocuit vechiul V10 al propriului exemplar bavarez cu un motor rotativ, echipat cu sase rotoare.

La acest moment nu exista, din pacate, niciun fel de informatie cu privire la numarul cailor putere indesati sub capota acestui BMW M6 extrem de special, dar putem spune ca lista cu modificari nu se opreste aici.

Exceptand respectivul transplant de motor, automobilul bavarez de inalta performanta a mai primit si o cutie secventiala cu sase rapoarte, suspensie KW Variant 3 si, nu in ultimul rand, etriere cu zece pistoane.

Numeroase imbunatatiri au fost operate, de asemenea, si la nivel aerodinamic, capota ventilata din fibra de carbon fiind insotita de noi spoilere fata si spate, plus un eleron pentru portbagaj... de dimensiuni generoase.

Evacuarea montata central si jantele din aliaj pe 19 inch pun capat pachetului exterior, in timp ce interiorul a renuntat la dotarile de lux instalate de BMW pe vechiul M6 pentru o configuratie similara modelelor de curse.

Dupa cum precizam si anterior, impresionantul automobil bavarez de inalta performanta este de vanzare, insa proprietarul sau nu s-a grabit sa publice si pretul cerut; acesta e disponibil doar la cerere.

Asadar, acestea fiind spuse, singurele materiale cu privire la acest BMW M6 cu sase rotoare ramase inca nepublicate sunt fotografiile care surprind exteriorul, interior si, totodata, motorul dementei masini.

BMW M6 cu motor rotativ de vanzare

BMW M6 cu motor rotativ de vanzare

BMW M6 cu motor rotativ de vanzare

BMW M6 cu motor rotativ de vanzare

BMW M6 cu motor rotativ de vanzare

BMW M6 cu motor rotativ de vanzare

BMW M6 cu motor rotativ de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze BMW M6 cu motor rotativ de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2017