Cel mai extrem BMW M3 vine din Georgia. VIDEO cu monstrul de peste 1.000 de cai si motor de Viper

Cel mai extrem BMW M3 vine din Georgia. VIDEO cu monstrul de peste 1.000 de cai si motor de Viper
  • Motorul a fost inlocuit cu unul V8
  • Unitatea de 8,3 litri a fost imprumutata de la un Viper
  • Unele voci sustin ca ar dezvolta peste 1.000 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Cu siguranta unul dintre cele mai interesante proiecte de tuning bazate pe un BMW E46 vine din Georgia. Vorbim chiar de un M3 al carui proprietar a vrut sub capota ceva mai potent decat vechiul motor cu sase cilindri in linie.

BMW-ul M3 E46 este ultimul M3 care sa fie propulsat de o unitate cu sase cilindri in linie, aspirata natural. Acest lucru i-a permis sa fie extrem de echilibrat, sa aiba o manevrabilitate de invidiat si sa-si asigure locul in istoria auto.

In timp ce unii pasionati apreciaza un exemplar stock, altii nu se tem de gurile rele si pun la cale proiecte de tuning care mai de care mai indraznete. Cel prezentat aici vine din Georgia si propune un bodykit Rocket Bunny, o nuanta verde mat la exterior si jante aurii.

Daca pana aici totul pare normal, situatia se schimba atunci cand vezi ce ascunde sub capota acest M3. Locul celebrului propulsor de 3.2 litri cu codul S54B32 a fost luat de un agregat de provenienta americana. Mai exact, de un V10 de 8,3 litri, imprumutat de la un Viper.

Proprietarul nu s-a multumit cu cei aproximativ 500 de cai putere dezvoltati de acesta, asa ca potrivit zvonurilor i-a adaugat doua turbine, ceea ce a dus la o crestere a puterii de peste 1.000 de cai putere. Pana sa o vedem in actiune ne multumim cu acest clip video care ne-o arata in timp ce este scoasa din garaj.

Distribuie pe Facebook
mai multe