Cel mai ieftin Ferrari F40 te va costa cam cat un Logan la mana a doua

Cel mai ieftin Ferrari F40 te va costa cam cat un Logan la mana a doua
  • Cel mai ieftin Ferrari F40 costa doar 3.500 euro
  • Masina este, bineinteles, doar o simpla replica
  • La baza regasim un Suzuki SC 100 GX din anul 1980
Distribuie pe Facebook

Visezi de mult la un Ferrari F40, insa niciodata nu ti l-ai permis? Ei bine, s-ar putea ca norocul sa iti surada in cele din urma...

Cel mai ieftin Ferrari F40 din intreaga lume este acum de vanzare in Olanda si poate fi al tau pentru numai 3.400 de euro. De ce o suma atat de modica pentru un automobil atat de important si impresionant?

Dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, nu vorbim chiar de un exemplar autentic. Nu, masina din cazul de fata reprezinta doar o simpla replica a legendarului supercar italian, replica ce are la baza un... Suzuki.

Cel mai ieftin Ferrari F40Cel mai ieftin Ferrari F40

Un Suzuki SC 100 GX fabricat in anul 1980, mai exact, si care vine la pachet alaturi de o motorizare aspirata de un litru, cuplata la o transmisie manuala cu patru rapoarte. Plus un rulaj de 69.262 kilometri.

Cum nu avem nici un fel de idee despre ce anume ar mai trebui spus referitor la aceasta mica si (pe-alaturi) caraghioasa situatie, reamintim ca originalul Ferrari F40 ascunde sub capota un V8 twin-turbo de 478 CP.

Acelasi supercar italian se mai putea lauda, de asemenea, si cu o constructie ultra-usoara sau un coeficient aerodinamic exemplar, sprintul 0 - 100 km/h realizandu-se in consecinta in doar 3.8 secunde - ceea ce nu este valabil si in cazul de fata.

Produs vreme de doi ani, intre 1987 si 1989, legendarul F40 celebreaza cea de-a 40-a aniversare a companiei din Maranello si reprezinta ultima creatie iesita din mainile fondatorului Enzo Ferrari. Numai 400 de exemplare au fost fabricate in total, astfel ca sumele de peste 1 milion de euro platite de unii colectionari par oarecum justificate...

Revenim insa cu picioarele pe pamant pentru a arunca o privire mai ampla asupra ofertei noastre de 3.500 de euro:

Cel mai ieftin Ferrari F40

Cel mai ieftin Ferrari F40

Cel mai ieftin Ferrari F40

Cel mai ieftin Ferrari F40

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Cel mai ieftin Ferrari F40
mai multe