Cel mai ieftin SUV de la Audi a primit mai multe imbunatatiri. Galerie Foto

  • Cel mai ieftin SUV de la Audi a primit mai multe imbunatatiri
  • Printre aceastea se numara si o pereche de faruri Matrix LED
Distribuie pe Facebook

Printre elementele care ii vor intampina pe clienti se numara inclusiv o pereche de blocuri optice frontale cu matrice de LED-uri.

Lansat pe piata in cursul anului 2016, primul Audi Q2 din istorie a primit de curand un binemeritat facelift. Anuntat oficial chiar la inceputul lunii trecute, noul model se remarca numaidecat prin partea din fata atent restilizata, ce aduce in prim plan faruri cu tehnologie Matrix LED si semnalizare dinamica.

Diferite modificari au fost operate, asa cum era de asteptat, si la nivelul spatelui, viitorii cumparatori urmand a fi ademeniti inclusiv cu cateva optiuni proaspete in departamentului nuantelor exterioare si, totodata, jantelor din aliaj.

Audi Q2 Facelift - Galerie Foto

Audi Q2 Facelift - Galerie Foto

In interior, noul Audi Q2 se remarca in special prin schimbatorul de viteze usor redesenat, de cateva imbunatatiri bucurandu-se, totodata, si sistemul de iluminare ambientala. Adeptii tehnologiei moderne au in continuare la dispozitie instrumente de bord digitale, internet prin Wi-Fi si asa mai departe.

Vestile nu sunt la fel de bune, in schimb, si atunci cand vine vorba despre gama de motorizari, clientii fiind asteptati cu doua propulsoare mari si late: un 1.5 TSI si un 2.0 TDI, ambele cu cate 150 de cai putere in compartimentul motor.

Oferit pe piata din Germania la un pret de pornire de aproximativ 25.000 de euro, modelul Audi Q2 Facelift dispune in standard si de blocuri optice frontale cu LED, plus diferite sisteme de siguranta activa. Jantele de 19 inch si tractiunea integrala quattro se numara printre dotarile disponibile optional.

Audi Q2 Facelift - Galerie Foto

Audi Q2 Facelift - Galerie Foto

Audi Q2 Facelift - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (93) Poze Audi Q2 Facelift - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2020