Cel mai ieftin Veyron din lume costa putin peste 80.000 de dolari

Cel mai ieftin Veyron din lume costa putin peste 80.000 de dolari
  • Cel mai ieftin Bugatti Veyron din lume costa putin peste 80.000 de dolari
  • Exemplarul din cazul de fata este insa doar o replica extrem bine realizata
  • La baza se afla un Mercury Cougar din 2001 cu motorizare V6 Duratec de 3.0
Distribuie pe Facebook

Chiar daca productia modelului Bugatti Veyron a luat sfarsit, exista in continuare numeroase exemplare aflate in cautarea unei noi locuinte. Inclusiv unul care costa numai... 82.000 de dolari.

Nu te lasa pacat de liniile si formele acestui Bugatti Veyron. In ciuda atentiei oferite detaliilor caroseriei, privirile specializate vor descoperi exemplarul din cazul de fata este doar o replica.

Una extrem de bine realizata, ce-i drept, inclusiv prizele de aer ce asigura racirea motorului sau carcasa propulsorului W16 quad-turbo semanand intr-o proportie covarsitoare cu cele ale originalului.

Replica Bugatti Veyron de vanzareReplica Bugatti Veyron de vanzare

De fapt, jantele din aliaj si eleronul posterior sunt singurele elemente exterioare care dau de gol acest Bugatti Veyron din 2008. Sau sa-i spunem direct pe nume, in speta Mercury Cougar din 2001?

Lasam insa in urma exteriorul de top si ne indreptam atentia catre interior, acolo unde... ei bine, situatia sta complet diferit: daca design-ul seamana in continuare, realizarea lasa de dorit.

Fara niciun fel de rautate, cabina acestui Mercury Cougar aduce mai degraba cu cea a unei machete auto decat cu a unui Bugatti Veyron atunci cand vine vorba despre atentia la detalii.

Replica Bugatti Veyron de vanzare

Vesti la fel de proaste avem si pentru clientii care se asteptau sa gaseasca un W16 quad-turbo sub capota replicii noastre, propulsia fiind asigurata in cazul de fata un banal V6 Duratec...

... unul montat, bineinteles, la nivelul partii frontale, care se afla la ani distanta lumina de cei 1.001 cai putere cu care se poate lauda unitatea de opt litri a creatiei din Molsheim.

Si totusi, pretul pe care trebuie sa il platesti in cazul de fata este de numai 82.000 de dolari, cu aproximativ 10.000 de dolari mai mult decat ai da pe un BMW M4 Coupe. Merita sau nu?

Replica Bugatti Veyron de vanzareReplica Bugatti Veyron de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Replica Bugatti Veyron de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2016