Cel mai rapid Audi R8 din lume se ridica pe doua roti si stabileste un nou record mondial. Video

Cel mai rapid Audi R8 din lume se ridica pe doua roti si stabileste un nou record mondial. Video
  • Cel mai rapid Audi R8 din lume se ridica pe doua roti si stabileste un nou record mondial
  • Modificat de Underground Racing, supercarul german a parcurs sfertul de mila in doar 7.6 secunde
Distribuie pe Facebook

7.6 secunde pe sfertul de mila intr-o masina care cantareste peste 1.7 tone? Fara a lua in calcul si greutatea soferului?

562 CP, 0 - 96 km/h in 3.4 secunde si viteza maxima de 323 km/h. Asa arata, in mare, fisa cu specificatii tehnice a celui mai performant R8 vandut de Audi la momentul de fata peste Ocean, pe piata din Statele Unite ale Americii.

Impresionant, nu-i asa? Nimic nu se compara insa cu exemplarul din urmatorul material video, care gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu zece cilindri in V, plus doua turbine si multe alte modificari.

Proiectul companiei Underground Racing, respectivul Audi R8 ofera aparent peste 2.000 de cai putere pe ambele punti, de unde si timpul de numai 7.6 secunde necesar parcurgerii sfertului de mila. Cu o viteza la iesire de 315 km/h.

Un rezultat cu atat mai spectaculos cu cat supercarul german nu a renuntat la niciuna dintre numeroasele sale dotari de lux pentru a fi mai usor. Ba din contra: cantareste peste 1.7 tone, fara a lua in calcul soferul.

Conform detaliilor publicate de oficialii companiei Underground Racing, urmatorul Audi R8 reprezinta optiunea perfecta si daca vrei sa te remarci la cursele de viteza organizate pe jumatate de mila. Acolo unde va termina inclusiv cu 392 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe