Cel mai rapid MINI din lume poarta semnatura AC Schnitzer

Cel mai rapid MINI din lume poarta semnatura AC Schnitzer
Sau cel putin asa se mandreste tunerul german cu noua creatie pe care o numeste John Cooper Works MINI Eagle. Si nu doar pentru ca are o putere mult mai mare decat cea originala, dar este si mai usoara ca varianta de fabrica. Prin urmare, pe circuitul Hockenheim a scos timpi mai buni decat Ferrari California si Porsche 911 Turbo.
Distribuie pe Facebook

Conform spuselor celor de la AC Schnitzer, eu reusit sa creeze cel mai rapid MINI de circuit din lume. Si asta pentru ca nemtii specializati in tuning au alergat cu masinuta facuta de ei pe circuitul Hockenheim. Aici au scos un timp de 1:13,341 minute.

Cel mai rapid MINI din lume poarta semnatura AC Schnitzer Cel mai rapid MINI din lume poarta semnatura AC Schnitzer

Masina cu care au mers au numit-o Eagle. Ei bine, Eagle a reusit sa depaseasca masini cu foarte multe pretentii, precum Ferrari California, care a scos 1:13,5 minute si Porsche 911 Turbo, care a avut un timp de 1:14,6 minute. Insa MINI-ul Eagle a fost depasit numai de modele extreme, precum KTM X-Bow si BMW M3 Kompressor.

Cel mai rapid MINI din lume poarta semnatura AC Schnitzer

Eagle se bucura acum de o varianta imbunatatita a lui JCW MINI. Motorul intial de 1.6 litri a fost modificat incat acum scoate 260 cp. Nu este mult, insa greautatea actuala este mai mica cu 80 de kg decat cea initiala. Printre alte modificari se numara o suspensie reglabila si jante pe 18 inch incaltate cu anvelope de competitie.

Cel mai rapid MINI din lume poarta semnatura AC Schnitzer

AC Schnitzer a spus ca Eagle este un concept care a fost dezvoltat ca o platforma tehnologica pentru companie. Masina costa 62.000 de Euro. Insa cu banii astia intri intr-o liga superioara, alaturi de cele mai performante Supercaruri din lume.

MINI Ac Schnitzer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Cel mai rapid MINI din lume poarta semnatura AC Schnitzer
mai multe