Cel mai scump SUV din lume costa mai mult chiar si decat un Veyron

Cel mai scump SUV din lume costa mai mult chiar si decat un Veyron
  • Britanicii au scos o optiune de 1.4 milioane euro pentru Kuga
  • SUV-ul Ford poate fi accesorizat cu multiple pietre pretioase
  • In urma acestui tratament, Kuga devine mai scump ca un Veyron
Distribuie pe Facebook

Masini vandute si cumparate pentru mai mult de 1 milion de euro s-au tot vazut de-a lungul timpului, insa aceasta este prima oara cand rolul principal ii revine unui... SUV.

Anul 2015 pare sa vina cu un nou trend in materie de tuning auto, culorile indraznete date exteriorului urmand a fi inlocuite de... pietre pretioase. Sau cel putin aceasta-i previziunea oficialilor Jennings Ford Direct, care au pregatit o optiune de milioane pentru cei ce planuiesc sa achizitioneze un Kuga.

Despre ce este insa vorba, mai exact? Ei bine, in cazul in care design-ul SUV-ului Ford nu te multumeste pe deplin, atunci afla ca nu mai este nevoie sa apelezi la companiile din industria tuningului pentru a avea o masina cu adevarat unica.

Nu, de-aceasta data poti cere direct ajutorul dealer-ului britanic, care-ti va servi o portie de cristale si / sau diamante in valoare aproximativa de 1.4 milioane de euro, suma ce transforma banalul Kuga intr-o achizitie mai scumpa inclusiv decat un... Bugatti Veyron de 1.000+ cai putere.

Ar mai fi ceva de spus cu privire la situatia data? Poate doar un singur lucru: nu suntem inca siguri de ce anume acest sentiment, dar ceva ne spune ca anuntul facut de oficialii Jennings Ford Direct nu reprezinta decat o simpla gluma. Chiar daca 1 aprilie este inca destul de departe.

Daca totusi aspiri la un Kuga, dar in versiunea fara pietre pretioase, atunci afla ca pretul unui exemplar porneste in Romania de la 26.050 euro. In schimbul acestei sume, clientii primesc un exemplar cu tractiune fata si motor de 1.5 EcoBoost, ce dezvolta 150 de cai putere.

Masina este de vanzare AICI.

Ford Kuga incrustat cu diamante

Ford Kuga incrustat cu diamante

Ford Kuga incrustat cu diamante

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Ianuarie 2015