Cel mai tare BMW i3 din lume este modificat de japonezi

Cel mai tare BMW i3 din lume este modificat de japonezi
  • Garda la sol este coborata cu 3 cm
  • La interior, un sistem activ audio simuleaza motoare termice
  • In viitor, Studie planuieste sa modifice si un i8
Distribuie pe Facebook

Compania Studie din Japonia este cunoscuta pentru proiectele sale de tuning in materie de BMW. Impreuna cu partenerul 3D Design, Studie a realizat un BMW i3 modificat, printre putinele proiecte de tuning de care se bucura micul vehicul electric.

Asa cum era de asteptat, tunerii nu au ezitat si au modificat si produsele electrice ale celor de la BMW. Studie nu a stat pe ganduri, a cumparat un i3 si l-a modificat masiv cu ajutorul celor de la 3D Design. Masina a fost realizata cu doua ganduri: sa atinga culmile placerii personale si sa testeze limitele sasiului. Pentru asta, japonezii au apelat la aceeasi culoare folosita de BMW pentru editia limitata E92 M3 GTS Lime Rock Park Edition, adica Fire Orange. Care a primit niste viniluri din partea celor de la 3D Design, dar si cateva elemente vopsite in negru.

Dincolo de culoarea puternica, micuta masina electrica a mai primit la interior doua scaune Recaro LX-F si finisaje portocalii lucioase pe bord, dar si piele sau material textil in aceeasi culoare. Per total, atat la interior, cat si la exterior, tema acestui exercitiu de tuning indraznet este aceeasi: Fire Orange. Nu stim daca e vorba de Portocala de Foc sau de Focul Portocaliu, dar cert este ca nu arata rau masinuta aceasta.

BMW i3 Studie

A urmat coborarea garzii la sol cu 30 de milimetri, adaugati suplimentar la cei 20 de mm cu care vine din fabrica varianta pentru Japonia de BMW i3, ceea ce ii da masinii un plus de agresivitate care o arunca direct in curentul de styling Stance. Tunerii de la Studie au dezvoltat o suspensie speciala pentru aceasta coborare la sol, iar cei de la 3D Design s-au ocupat de elementele exterioare care sa mearga mana in mana cu noua inaltime: o buza pentru spoilerul frontal si un eleron pentru luneta. In plus, doar pentru design, mai este acolo si o grila frontala cu LED-uri integrate care te duce cu gandul la modelele M.

BMW i3 Studie

BMW i8 este o masina de succes si deja s-au facut cateva cozi pentru comenzi. Are succes pentru ca se conduce usor si arata foarte futurist. Insa are o problema: este o masina electrica suprasaturata de liniste. Pentru asta, Studie a facut un sistem audio activ care il "pacaleste" pe sofer ca este, de fapt, la volanul unui BMW cu motor cu 6 pistoane in linie, V8, V10 sau V12. Sunetul motorului este realizat prin intermediul unui soft care merge mana in mana cu acceleratia si pote fi oprit oricand.

Ultima modificare a masinii este setul de jante marca MAK din aliaj usor, vopsite in negru glossy. Insa Studie isi propune sa realizeze propriile jante din aliaj pentru BMW i3 si i8, cel mai probabil, anul viitor. Speram ca o sa vedem si un i8 realizat de catre japonezi, care, la fel ca si acest proiect nebunesc, sa exprime cheful de viata, veselia si dorinta de a iesi din multime, chiar daca ai o masina speciala.

BMW i3 Studie

BMW i3 Studie

BMW i3 Studie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW i3 Studie
mai multe