Cele mai tari Volkswagen-uri Golf primesc bunatati de la Oettinger

  • Oettinger a lansat pachetul de tuning destinat celor mai puternice Golf-uri
  • GTI-ul, GTD-ul si R-ul au primit un body-kit si un sistem de evacuare imbunatatit
  • Body-kit-ul a fost perfectionat in tunelul de vant
Distribuie pe Facebook

Tunerul german Oettinger a lansat un pachet de tuning compus dintr-un body-kit agresiv si un sistem de evacuare imbunatatit, de care va beneficia numai cele mai puternice Volkswagen-uri Golf.

Atunci cand vine vorba despre pachetele de tuning create special pentru nemtii de la Volkswagen, cei de la Oettinger stiu intotdeauna cum sa puna in evidenta agresivitatea modelelor germane.

Volkswagen Golf GTD, GTI si R by Oettinger

Cel mai recent pachet de tuning a fost conceput special pentru versiunile din partea superioara a gamei modelului Golf, implicit pentru GTD, GTI si varful de lance, Golf-ul R. Cele trei au primit in primul rand un body-kit aerodinamic, despre care tunerul sustine ca a fost perfectionat in tunelul de vant pentru o performanta superioara.

Volkswagen Golf GTD, GTI si R by Oettinger

De apasarea la sol se ocupa noile praguri, splitter-ul fata, diffuser-ul spate si noua aripa montata deasupra lunetei. Aceasta din urma vine impreuna cu o serie de flapsuri active, care se deschid la viteze mari pentru o si mai buna aerodinamica.

Volkswagen Golf GTD, GTI si R by Oettinger

Asa cum spuneam mai sus, cele trei versiuni ale Volkswagen-ului Golf beneficiaza si de un sistem de evacuare performant, cu diametrul de 84 de milimetri. In timp ce GTD-ul si GTI-ul au trecut la o configuratie cu 4 iesiri, R-ul a primit o evacuare cu sistem de control al valvelor.

Volkswagen Golf GTD, GTI si R by Oettinger

Deocamdata, pachetul de tuning oferit de nemtii de la Oettinger este disponibil numai prin intermediul retelei de dealeri Volkswagen din Marea Britanie. Preturile pornesc de la 3.995 de lire pentru GTD si GTI, si ajung pana la 5.225 de lire pentru Golf-ul R. Acestea includ vopsirea body-kit-ului in culoarea masinii clientului si desigur, montajul.

Volkswagen Golf GTD, GTI si R by Oettinger

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volkswagen Golf GTD, GTI si R by Oettinger
mai multe