Celebra masina condusa de Vin Diesel in Fast&Furious e scoasa la vanzare

Celebra masina condusa de Vin Diesel in Fast&Furious e scoasa la vanzare
Celebrul muscle-car Dodge Charger RT care baga frica in Vin Diesel aka. Toretto in filmul Fast and Furious este scoasa la vanzare acum. Muzeul Volo din Statele Unite a decis vanzarea acestei masini la un pret de numai $129.998, chiar daca initial au evaluat-o la $200.000. Deci cine are bani, acum e momentul!
Distribuie pe Facebook

Muzeul Volo Auto din Illinois a scos la vanzare acest Dodge Charger RT din 1970, masina despre care se spune ca a fost una dintre cele conduse de Vin Diesel in Fast and Furious. Mai precis, este acea masina de peste "800 de cp de Detroit" care bagau frica in Dominic Toretto, asa cum spunea chiar si el. Este vorba de masina care la final participa la o cursa pe 400 de metri alaturi de Toyota Supra si sufera un accident la linia de cale ferata.

Pe pagina muzeului nu sunt foarte multe detalii, insa pretul de catalog al unui astfel de model este intre $28.000 si $75.000, nicidecum suma ceruta de Muzeul Volo. Insa, evident, nu toate masinile au ajuns la Hollywood, nu?

Masina-vedeta este scoasa la vanzare la un pret de $129.998, chiar daca initial masina era evaluata la $200.000. Cert este ca numai un colectionar poate cumpara aceasta masina, fiind un simbol al seriei Fast and Furious. Oricum, dupa modificarile motorului si existenta clara a unui compresor de tip blower, masina este foarte probabil sa aiba 800 de cp. Deci cine doreste un muscle-car adevarat si sa stea pe scaunul care poarta urmele feselor lui Vin Diesel... este invitat la cumparaturi!


Distribuie pe Facebook
mai multe