Chevrolet Corvette by Callaway: Supercarul de 620 CP si numai 75.000 dolari

Chevrolet Corvette by Callaway: Supercarul de 620 CP si numai 75.000 dolari
  • Callaway modifica noul Chevrolet Corvette Stingray
  • Tunerul ofera o crestere a puterii maxime pana la 620 CP
  • Clientii pot opta si pentru alte imbunatatiri tehnice
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Callaway profita de intarzierea (in showroom-uri) noului Chevrolet Corvette Z06 si lanseaza pe piata un proiect de tuning cu performante asemanatoare. Si totul pentru mai putin de 80.000 de dolari!

Dezvaluit in premiera mondiala chiar la inceputul acestui an, noul Chevrolet Corvette Z06 a impresionat intreaga audienta multumita cifrelor sale absolut fabuloase, inscrise in cadrul fisei cu specificatii tehnice. Din pacate, ultima generatie a celebrului supercar american nu va fi disponibila la vanzare mai devreme de anul viitor insa, din fericire, devoratorii de automobile de inalta performanta au la dispozitie numeroase alternative.

Chevrolet Corvette Stingray by Callaway

Una dintre acestea poarta semnatura specialistilor Callaway si, asa cum probabil ti-ai dat deja seama, are la baza tot un Chevrolet Corvette. Propulsia este asigurata si in cazul de fata de o unitate cu opt cilindri in V si capacitate de 6.2 litri, un compresor mecanic fiind, de asemenea, nelipsit din peisaj. Drept urmare, spre deosebire de versiunea sa standard, proiectul de tuning al companiei Connecticut se poate lauda cu "cel putin 620 de cai putere si 910 Newton-Metri", valori maxime ce ar trebui sa fie arhisuficiente pentru a aduce primii 100 km/h dupa aproximativ 3.5 secunde.

Pe langa sistemul de supraalimentare proaspat aparut in compartimentul motor - sistem de supraalimentare care, pe langa compresorul mecanic Eaton de 2.3 litri, mai include si o serie de upgrade-uri pentru sistemele de admisie, respectiv evacuare, americanul Chevrolet Corvette Stingray a mai primit din partea specialistilor Callaway atat un set de jante de dimensiuni generoase, cat si o capota "decupata", ce aduce unitatea V8 in atentia tuturor. In plus, clientii vor putea opta in viitorul apropiat si pentru un nou kit aerodinamic, un nou sistem de franare si, nu in ultimul rand, pentru o noua suspensie.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de precizat: specialistii celebrei companii de tuning din Connecticut percep pentru ale lor modificari un pret de 22.995 de dolari. Adaugam in ecuatie si cei minimum 53.000 de dolari necesari achizitionarii unui Chevrolet Corvette Stingray si observam ca pentru a te bucura de un supercar cu "cel putin 620 de cai putere si 910 Newton-Metri" sub capota ai nevoie de undeva in jurul a 80.000 de dolari. Ceea ce nu este deloc rau, din punctul nostru de vedere...

Chevrolet Corvette Stingray by Callaway

Chevrolet Corvette Stingray by Callaway

Distribuie pe Facebook
mai multe