Chevrolet SS cu jante pe 22 inci - Plus de atitudine sau doar prost gust?

Chevrolet SS cu jante pe 22 inci - Plus de atitudine sau doar prost gust?
  • Compania Ultimate Auto modifica noul Chevrolet SS
  • Meniul include jante pe 22 inci, plus alte modificari
  • Propulsorul V8 de 6.2 litri a scapat complet neatins
Distribuie pe Facebook

Chiar daca multi ar fi tentati sa afirme ca noul Chevrolet SS arata demential si nu are nevoie de nici un fel de imbunatatire, unii dintre acestia si-ar putea schimba parerea odata ce fac cunostinta cu ultima creatie a americanilor de la Ultimate Auto. Acum ramane de vazut daca in bine sau in rau...

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la New York desfasurat in primavara anului trecut, noul Chevrolet SS reprezinta in esenta versiunea nord-americana a australianului Holden VF Commodore, ambele automobile impartind aceeasi arhitectura cu tractiune spate caracteristica si muscle car-ului Camaro.

Chevrolet SS by Ultimate Auto

Totusi, spre deosebire de cele din urma, noul Chevrolet SS este oferit exclusiv in compania unui propulsor aspirat cu opt cilindri in V si capacitate de 6.2 litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 415 cai putere. Adaugam pe lista cu specificatii tehnice si o transmisie automata cu sase rapoarte, iar primii 96 km/h ar trebui sa vina in circa cinci secunde conform informatiilor oficiale.

Chevrolet SS by Ultimate Auto

De asemenea, noul Chevrolet SS promite sa se descurce cel putin onorabil si in curbe - si nu doar in linie dreapta, sedanul american de inalta performanta fiind echipat in acest sens atat cu o suspensie sport, cat si cu un diferential spate cu alunecare limitata. Nu lipsesc insa din meniu nici sistemul de franare accesorizat cu componente Brembo sau raportul perfect de distributie a maselor, de 50 / 50.

Chevrolet SS by Ultimate Auto

Asadar, acestea fiind spuse, nu exista nici un fel de dubiu: noul Chevrolet SS reprezinta o optiune atractiva atunci cand vine vorba de sedanuri americane de inalta performanta, atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere stilistic. Cei nemultumiti insa pe deplin de aspectul standard al automobilului de peste Ocean se pot inspira de ultimul proiect de tuning al companiei Ultimate Auto, care se remarca printr-un plus considerabil de atitudine.

Chevrolet SS by Ultimate Auto

Sau doar printr-un prost gust evident, daca tinem cont de faptul ca nu toti sunt adeptii jantelor cromate pe 22 inci care, pe langa faptul ca dauneaza grav performantelor, mai si dau nastere unei grave disproportionalitati - mai ales in comparatie cu discurile de franare. Cat despre blocurile optice posterioare cu tenta (mai mult decat) fumurie si portbagajul garnisit cu o instalatie audio de inalta fidelitate... ei bine, acestea pot trece cu vederea in functie de gusturile fiecaruia.

Chevrolet SS by Ultimate Auto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Chevrolet SS by Ultimate Auto
mai multe