Chevrolet vrea sa-ti vanda un Camaro de 990 CP pentru... o nimica toata

Chevrolet vrea sa-ti vanda un Camaro de 990 CP pentru... o nimica toata
  • Chevrolet ofera de astazi un Camaro cu 990 CP sub capota
  • Versiunea respectiva poarta semnatura specialistilor Fireball
  • Pretul de vanzare recomandat este mai mic de 90.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Incepand de astazi, anumiti dealeri ai marcii Chevrolet vor vinde pe teritoriul Statelor Unite un Camaro cu 990 de cai putere sub capota. Pentru o nimica toata, in cazul in care te intrebai...

Suprematia Challenger-ului Hellcat este pe cale sa se sfarseasca. Oficialii Chevrolet i-au pus gand rau modelului de 707 CP de la Dodge si, impreuna cu specialistii Fireball, au anuntat lansarea unui Camaro cu 990 de cai putere sub capota.

Comercializat prin intermediul anumitor dealeri ai producatorului american de automobile, impresionantul proiect de tuning gazduieste in compartimentul motor o unitate cu opt cilindri in V si numeroase imbunatatiri mecanice - printre care si un compresor mecanic sau interne noi.

Nimeni nu stie inca valorile din dreptul acceleratiei de la 0 la 100 kilometri pe ora, respectiv vitezei maxime, comunicatul de presa anuntand in schimb un pret de vanzare recomandat... mai mic de 90.000 de dolari. Adica sub 100 $ per CP.

Un mare mister ramane si daca suspensia ori sistemul de franare au suferit imbunatatiri in concordanta cu noile performante, pe lista cu necunoscute regasindu-se inclusiv optiunile in materie de transmisii disponibile. Ar fi insa extrem de interesant ca manuala sa raspunda prezent.

Indeajuns insa cu presupunerile si sa revenim la ultima serie de certitudini cu privire la Chevrolet-ul Camaro de 990 de cai putere de la Fireball: asa cum se poate observa si in singura fotografie publicata, exteriorul arata... complet stock.

Chevrolet Camaro de 990 CP

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 Noiembrie 2016