Chilipir mai mare ca asta nu exista. Un Audi A4 cu motor V8 de 4.2 litri se vinde acum la pret de Dacia Logan rulata

Chilipir mai mare ca asta nu exista. Un Audi A4 cu motor V8 de 4.2 litri se vinde acum la pret de Dacia Logan rulata
  • Chilipir mai mare ca asta nu exista
  • Un Audi A4 cu motor V8 de 4.2 litri se vinde acum la pret de Dacia Logan rulata
Distribuie pe Facebook

Inmatriculat, pentru prima oara, in 2003, impresionantul vreak ofera, in plus, dotari la care masina romaneasca nici macar nu viseaza.

Un exclusivist dealer auto din Overijssel isi intampina - zilele acestea, clientii alaturi de un Audi extrem de special si, totodata, de rar. Respectiva companie fiind, mai precis, gazda unui spectaculos S4 Avant animat de o unitate aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.163 de centimetri cubi - pe benzina, conceput pentru a livra ambelor punti, prin intermediul unei transmisii manuale in sase rapoarte, o putere de 344 de cai.

Audi S4 Avant de vanzare

Astfel - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 km/h isi va gasi rezolvarea in aproximativ 5.8 secunde, pe cand viteza de top va urca pana la 250 de kilometri pe ora; prin urmare, din echiparea modelului produs acum circa 20 de ani si oferit, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, in schimbul unei sume de 6.000 de euro nu lipsesc nici suspensia sport ori discurile de franare de dimensiuni generoase, in ton cu performantele.

Desigur, vestile bune nu se opresc aici - exemplarul cu pricina plusand cu jante din aliaj pe 19 inch, semnata BBS, cu faruri cu tehnologie xenon, cu o tapiterie din piele si Alcantara. Acestora li se alatura atat o instalatie audio de inalta fidelitate - marca Bose, cat si un sistem de navigatie cu display color, scaune fata actionate electric, o bancheta spate rabatabila, climatizare cu reglare automata, ornamente din fibra de carbon.

Audi S4 Avant de vanzare

Audi S4 Avant de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Audi S4 Avant de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Decembrie 2023