Chilipir mai mare ca asta nu exista. Un Brabus cu motor V8 de 6.0 litri se vinde pentru doar 13.500 euro

Chilipir mai mare ca asta nu exista. Un Brabus cu motor V8 de 6.0 litri se vinde pentru doar 13.500 euro
  • Un Mercedes E420 fabricat in '96 si modificat ulterior de Brabus e de vanzare in Estonia
  • Automobilul german ascunde sub capota un motor V8 de sase litri si aproximativ 408 CP
  • Oferta de fata mai include si un rulaj de 73.400 kilometri, respectiv pret de 13.500 euro
Distribuie pe Facebook

Iar vestile bune nu se sfarsesc aici: exemplarul cu pricina a parcurs numai 73.400 de kilometri in cele doua decenii care au trecut de la momentul iesirii sale de pe linia de productie.

Echipat cu un propulsor V8 de 4.2 litri si aproximativ 279 de cai putere, vechiul Mercedes E420 T-Modell a reusit sa impresioneze o lume intreaga cu performantele sale.

Daca in prezent nu pare nimic deosebit, la mijlocul anilor '90 break-urile capabile sa accelereze de la 0 la 100 kilometri pe ora in mai putin de sapte secunde le puteai numara pe degetele unei singure maini.

Intotdeauna exista insa loc de mai bine, asa ca exemplarul din cazul de fata a ajuns ulterior pe mainile specialistilor Brabus, care au indesat sub capota un nou motor de poveste.

Mercedes E-Class cu motor V8 de 6.0 litriMercedes E-Class cu motor V8 de 6.0 litri

Mercedes E-Class cu motor V8 de 6.0 litri

Unul tot cu opt cilindri in V, dar cu o capacitate de sase litri. Si, spre bucuria soferului acestui Mercedes E420 T-Modell, proiectat pentru a livra puntii spate un plus de 129 CP sau, daca vrei, un total de 408 cai putere.

Nu avem niciun fel de informatie despre valoarea intalnita acum in dreptul sprintului 0 - 100 km/h, drept pentru care ne vom indrepta atentia catre celelalte detalii ale break-ului.

Ca, de exemplu, cei doar 73.400 de kilometri pe care acesta i-a parcurs in cele doua decenii care au trecut de la momentul iesirii sale de pe linia de productie. Sau pretul sau de vanzare, de exact 13.500 de euro.

Pret in care mai sunt incluse si cateva dotari de bun simt, precum faruri cu xenon, tapiterie din piele, scaune incalzite si, bineinteles, o multitudine de airbag-uri sau alte sisteme de siguranta.

Alte detalii includ suspensie sport, jante din aliaj cu design in cinci spite, stopuri pe LED, dar si doua-trei imbunatatiri la nivel aerodinamic. Nu, nu am uitat nici de vitezometrul gradat pana la 300 de kilometri pe ora.

Mercedes E-Class cu motor V8 de 6.0 litri

Mercedes E-Class cu motor V8 de 6.0 litri

Mercedes E-Class cu motor V8 de 6.0 litri

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes E-Class cu motor V8 de 6.0 litri
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Iunie 2016