Chopster s-a intors... din nou

Chopster s-a intors... din nou
What the f***??? Chopster s-a intors... din nou!!! Mai exclusivist si mai amenintator ca niciodata! Gata sa atace Frankfurtul!!! Si da, Mansory a facut-o din nou...
Distribuie pe Facebook
Asa cum se poate observa (bine, nu prea) la baza sta modelul Porsche Cayenne Turbo S. Totusi, din SUV-ul german nu prea a ramas nimic (iar asta se poate observa). Fibra de carbon predomina, wide-body kit-ul poate speria pe oricine (si asta e un compliment), jantele masoara 23 inci, iar latimea a crescut cu 80 mm. Cam asa arata, in esenta, Mansory Chopster. Bineinteles, doar la exterior. Interiorul nu a scapat nici el neatins si s-a ales cu un nou volan, pedale din aluminiu si, desigur, multa fibra de carbon. Fireste ca asta nu e tot. Pasagerii se vor bucura de scaune individuale, piele, frigider, monitoare, DVD-player si laptop cu conexiune la internet.

Iar extremul se continua si sub capota, acolo unde motorul V8 dezvolta nu mai putin de 710 cai putere si 900 Nm. Deci, nu ar trebui sa mire pe nimeni faptul ca viteza maxima este de 302 km/h. Lista cu modificari se incheie cu un sistem performant de franare, o suspensie mai joasa si un sistem de evacuare cu siguranta zgomotos.

Doar lista cu modificari se incheie, caci povestea va continua la Frankfurt Motor Show!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Chopster s-a intors... din nou
mai multe