Cine nu si-ar dori asa ceva in garaj? Noul proiect Singer face trimitere la cursele ilegale din anii '60 si '70

Cine nu si-ar dori asa ceva in garaj? Noul proiect Singer face trimitere la cursele ilegale din anii '60 si '70
  • Noul proiect de la Singer are imprimata o harta topografica pe caroserie
  • Face trimitere la cursele ilegale din anii '60 si '70
  • Partea dorsala iese in evidenta datorita aripii spate fixe
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Singer Vehicle Design au postat pe pagina lor oficiala de Facebook imagini cu cel mai recent proiect bazat pe un Porsche 911 din seria 964. Grafica de la exterior este fara indoiala cireasa de pe tort si face trimitere la o portiune de drum populara din Los Angeles.

Atunci cand vine vorba de restaurarea sau modificarea modelelor mai "vechi" de la Porsche, specialistii Singer sunt printre cei mai buni experti in domeniu. Cel mai recent proiect al americanilor se va bucura de toata atentia celor din jur si este de ajuns o singura privire pentru a intelege de ce.

Singer 911 Mulholland

Totul a plecat de la un Porsche 911 din seria 964, care acum este acoperit cu o grafica neobisnuita: o harta topografica care include celebrul Mulholland Drive din Los Angeles. Partea vestica, in special, a acestui drum virajat a aparut si continua sa apara in mai multe filme, iar in anii '60 si '70 era o zona populara pentru cursele ilegale.

Singer 911 Mulholland

De fapt, tocmai la aceasta perioada face trimitere si masina din imagini, lucru scos in evidenta si de acele lumini auxiliare montate pe capota.

Imediat cum treci de grafica si de celelalte modificari, dai de o parte dorsala foarte interesanta. Asta pentru ca cei de la Singer au ales sa pastreze aripa spate, specifica modelelor vechi de la Porsche, care este insa fixa. Puteau sa renunte complet la ea pentru un aspect "curat", insa au facut bine ca au pastrat-o.

Singer 911 Mulholland

La fel ca si celelalte modele ale constructorului german care parasesc atelierul Singer, si cel din imagini ascunde sub capota fie un propulsor Boxer de 3.8 litri, fie unul de 4.0 litri. Cea mai puternica varianta ofera 500 de cai putere si se tureaza pana la 9.000 de rotatii pe minut.

Singer 911 Mulholland

Singer 911 Mulholland

Singer 911 Mulholland

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Singer 911 Mulholland
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2018