Cineva a montat o evacuare de 18000$ pe o Toyota Century. Limuzina japoneza suna acum exact ca un monopost de Formula 1!

Cineva a montat o evacuare de 18000$ pe o Toyota Century. Limuzina japoneza suna acum exact ca un monopost de Formula 1!
  • Cineva a montat o evacuare de 18000$ pe o Toyota Century
  • Limuzina japoneza suna acum exact ca un monopost de Formula 1!
Distribuie pe Facebook

O Toyota Century care suna exact ca un monopost de Formula 1? Exista! Si nu este niciun fel de gluma sau exagerare...

Lansata pe piata in cursul anului 1997, cea de-a doua generatie a limuzinei Toyota Century este genul de masina care stie cum sa impresioneze. Design-ul clasic al caroseriei, luxul de la interior sau motorizarea aspirata cu 12 cilindri in V reprezinta doar cateva dintre atractiile principale.

Nu de alta, dar daca vine vorba despre exemplarul din cazul de fata... ei bine, seria elementelor speciale continua cu sunetul evacuarii. Echipat cu un sistem care l-a costat pe proprietar nici mai mult, nici mai putin de 18.000 de dolari, automobilul cu pricina "face" acum exact ca un monopost de Formula 1.

Si nu este niciun fel de gluma sau exagerare. Lucru de care te vei convinge si singur, imediat ce vei urmari acest material video, care surprinde cea de-a doua generatie a limuzinei Toyota Century in actiune...

... in timp ce suna exact ca un monopost de Formula 1, datorita unui sistem de evacuare care l-a costat pe proprietarul limuzinei japoneze nici mai mult, nici mai putin de 18.000 de dolari - de patru ori mai mult decat masina.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2020