Cineva a transformat un Seria 5 E39 intr-un pick-up. Masina este acum de vanzare

  • Conversia a durat aproape patru ani
  • Motor turbo diesel cu 184 CP
  • Suspensie noua si evacuare cu patru terminatii
Distribuie pe Facebook

Acest BMW Seria 5, din generatia E39, a fost scos la vanzare Rusia. Potrivit anuntului de vanzare, transformarea sedanului intr-un pick-up a durat aproape patru ani.

Cea de-a patra generatie Seria 5 este un model foarte important pentru constructorul bavarez de automobile. Indragit de impatimitii brand-ului, si nu numai, E39-le a fost primul Seria 5 care sa foloseasca componente din aluminiu in cadrul suspensiei fata.

BMW Seria 5 pick-up

In plus, sasiul avea si el foarte multe piese confectionate din acest material, tocmai pentru a reduce pe cat posibil masa masinii.

BMW a produs modelul E39 pana in 2004, fiind disponibil atat in varianta sedan cat si break, sau Touring.

BMW Seria 5 pick-up

Daca bavarezii nu s-au gandit sa experimenteze si cu alte versiuni de caroserie, o fac altii. Spre exemplu, un rus a muncit aproape patru ani pentru a transforma un Seria 5 E39 intr-un pick-up.

BMW Seria 5 pick-up

Pe langa o bena complet functionala, masina a primit si alte imbunatatiri inclusiv o suspensie noua, sistem de evacuare cu patru terminatii iar habitaclul, care acum poate gazdui numai doi pasageri, este mai bine antifonat.

BMW Seria 5 pick-up

Din dotarea pick-up-ului nu lipsesc jantele cu diametrul de 18 inch, scaunele din piele, cruise control, oglinzi reglabile electric, geamuri electrice sau un sistem de climatizare pe doua zone.

BMW Seria 5 pick-up

Chiar daca sistemul de evacuare te poate pacali ca sub capota sta ascuns vreun V8, propulsia acestei masini este asigurata de o unitate turbo diesel care, atunci cand era noua, dezvolta 184 de cai putere si 390 Nm cuplu.

BMW Seria 5 pick-up

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, masina este acum de vanzare iar pretul cerut este de aproximativ 32.000 de dolari.

BMW Seria 5 pick-up

BMW Seria 5 pick-up

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW Seria 5 pick-up
mai multe