Ciudatenia Zilei: Americanii scot la licitatie un... Porsche cu volan pe mijloc

Ciudatenia Zilei: Americanii scot la licitatie un... Porsche cu volan pe mijloc
  • Americanii de la Mecum scot la vanzare un Porsche 911 cu volan pe mijloc
  • Masina a fost fabricata in 2008 si se lauda cu modificari de 75.000 dolari
  • Casa de licitatii spera sa obtina un pret cuprins intre 85 si 115 mii dolari
Distribuie pe Facebook

Specialistii casei Mecum, cei care se ocupa de vanzarea acestui inedit 911 Carrera S, spera sa obtina pe supercarul german o suma cuprinsa intre 85 si 115 mii de dolari.

Lansarile speciale pregatite de cele mai mari companii ale planetei sau iesirile la iarba verde ale masinilor clasice nu sunt chiar singurele atractii ale savurosului Concurs de Eleganta de la Pebble Beach.

Pe aceeasi lista a motivelor pentru care merita sa dai o fuga weekend-ul acesta pana in orasul californian Monterey se numara si "duelul" caselor de licitatii, care au alergat si in 2015 dupa cele mai interesante automobile de maritat.

Marii castigatori ai bataliei cu pricina par sa fie americanii de la Mecum, care au reusit sa faca rost de un Porsche 911 Carrera S fabricat in 2008 si dotat ulterior de compania Trinity Motorsports cu... volan, pedale, transmisie si scaune sofer pe mijloc.

Porsche 911 cu volan pe mijlocPorsche 911 cu volan pe mijloc

Ca sa intelegi mai bine despre ce anume este vorba, o sa iti spunem ca supercarul german vine cu o configuratie similara celei ce a propulsat - alaturi de performantele sale inconfundabile, bineinteles, McLaren-ul F1 la statutul de legenda a industriei auto.

Operatiunea respectiva l-a usurat pe proprietarul in cauza de aproximativ 75.000 de dolari, care a apucat sa se bucure de nebunia facuta ceva mai putin de 49.000 de kilometri, cat indica in prezent kilometrajul montat si el tot central...

Exceptand mutarea comenzilor din stanga pe mijloc - la care se adauga panoul de bord din fibra de carbon si scaunul Cobra Racing echipat cu centuri de tip ham, Porsche-le 911 Carrera S scos la licitatie de americanii de la Mecum este complet stock.

Drept urmare, propulsorul de 3.8 litri prezent la datorie dezvolta in continuare 355 de cai putere, de livrarea acestora catre puntea spate ocupandu-se, spre deliciul puristilor, o transmisie manuala cu sase rapoarte.

Acum, daca vine vorba despre pretul de achizitie, dupa cum precizam si anterior, specialistii casei de licitatii spera sa obtina pe ineditul supercar german o suma cuprinsa intre 85 si 115 mii de dolari.

Porsche 911 cu volan pe mijlocPorsche 911 cu volan pe mijloc

Porsche 911 cu volan pe mijlocPorsche 911 cu volan pe mijloc

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Porsche 911 cu volan pe mijloc
mai multe