Clientul alege cat de multi cai putere vrea sub capota. Ultimul nivel e M-ul pe care BMW nu vrea sa il lanseze

  • Elvetienii de la Dahler anunta o serie de modificari pentru modelul bavarez BMW Seria 4 Gran Coupe
  • Versiunea 440i primeste trei cresteri diferite de putere; cea mai mare urca puterea maxima la 415 CP
  • Clientii au la dispozitie inclusiv mai multe imbunatatiri estetice: eleron, jante, scaune Recaro etc
Distribuie pe Facebook

Prima Serie 4 Gran Coupe din istoria marcii BMW a devenit de curand principala preocupare a companiei de tuning Dahler.

Specialistii elvetieni au pus la punct mai multe accesorii pentru versiunea de top 440i, clientii avand la dispozitie inclusiv trei cresteri de putere pentru motorizarea turbo in sase cilindri.

In prima situatie, valorile maxime ale unitatii de trei litri urca pana la 380 CP si 560 Nm, automobilul in cinci portiere depasind din acest punct de vedere prima generatie a modelului M2 Coupe.

BMW Seria 4 Gran Coupe de la Dahler

BMW Seria 4 Gran Coupe de la Dahler

Pentru clientii care isi doresc si mai multa putere de la al lor BMW 440i Gran Coupe, compania elvetiana de tuning pluseaza cu un Level 2 sinonim cu nici mai mult, nici mai putin de 400 CP si 580 Nm.

Ultimul, dar nu cel din urma upgrade destinat propulsorului de 326 CP de sub capota automobilul in cinci portiere vine cu o oarecare aroma de M4, multumita unor valori maxime de 415 CP si 610 Nm.

Este oportunitatea perfecta pentru ca si clientii modelului Seria 4 Gran Coupe sa conduca o varianta de peste 400 cai putere, in conditiile in care BMW nu are de gand sa lanseze un M4 cu mai mult de doua portiere.

De cealalta parte a baricadei, persoanele care prefera imbunatatirile de ordin estetic pot opta pentru un pachet exterior subtil, compus dintr-o prelungire frontala, difuzor posterior de aer si eleron pentru portbagaj.

Oglinzile 'imbracate' in carbon si jantele din aliaj pe 20 de inch aduc la randul lor un plus de sportivitate, in timp ce interiorul poate fi echipat cu scaune Recaro si alte detalii in ton cu tema aleasa de Dahler.

BMW Seria 4 Gran Coupe de la Dahler

BMW Seria 4 Gran Coupe de la Dahler

BMW Seria 4 Gran Coupe de la Dahler

BMW Seria 4 Gran Coupe de la Dahler

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW Seria 4 Gran Coupe de la Dahler
mai multe