Clipesti si l-ai ratat. Cel mai recent PORSCHE 911 TURBO tunat de Gemballa face suta in 2.3 secunde

Clipesti si l-ai ratat. Cel mai recent PORSCHE 911 TURBO tunat de Gemballa face suta in 2.3 secunde
  • Cel mai nou proiect Gemballa se numeste GTR 8XX EvoR BiTurbo
  • Puterea motorului a crescut la 818 cai si 1.098 Nm cuplu
  • Face suta in doar 2.38 secunde
Distribuie pe Facebook

Noul proiect al celor de la Gemballa este bazat pe Porsche-ul 911 Turbo (991) si se numeste GTR 8XX EvoR BiTurbo. Prezentarea oficiala are loc maine, dar performantele au fost detaliate prin intermediul unei postari pe o retea de socializare.

Una dintre cele mai populare sportive din istoria auto, Porsche 911, a primit de curand o noua generatie (992) si recent am facut cunostinta si cu versiunea Cabrio. Va mai trece putin pana vom vedea primele exemplare pe sosea, astfel ca pana atunci, tunerii nu au altceva de facut decat sa continue sa se joace cu vechea iteratie.

Asta au facut si nemtii de la Gemballa, care in ultimii 38 de ani au tunat modelul din Stuttgart si diferite modele de la McLaren. Cel mai nou proiect al lor se numeste Gemballa GTR 8XX EvoR BiTurbo si este bazat pe versiunea 911 Turbo (991).

Designul ramane momentan un mister, insa performantele au fost dezvaluite prin intermediul unei postari facuta pe o retea de socializare. Modificarile exacte sunt deasemenea necunoscute, insa ele au facut ca puterea motorului de 3.8 litri a crescut la 818 cai si nu mai putin de 1.098 Nm cuplu.

Chiar si stock, sportiva germana este extrem de rapida, insa cu aceste imbunatatiri atinge 100 de km/h in doar 2.38 secunde. Acul ajunge la 200 de km/h in 7.5 secunde, la 300 de km/h in 17.4 secunde iar mai apoi se opreste undeva dupa 370 de km/h.

Ca tot am pomenit la inceputul acestui articol de noul 911 Cabrio, iti reamintim ca acesta este disponibil momentan numai in versiunile Carrera S Cabrio si Carrera 4S Cabrio. Plafonul retractabil este din material textil si poate fi ridicat/coborat in aproximativ 12 secunde si pana la viteze de maxim 50 km/h.

Ambele variante sunt propulsate de o unitate de 3.0 litri twin-turbo care livreaza ambelor punti 450 de cai putere si 530 Nm cuplu.

* in imagine Gemballa Avalanche

Distribuie pe Facebook
mai multe