Compania care a creat cel mai rapid BMW din lume a modificat un Mercedes de ultima generatie

Compania care a creat cel mai rapid BMW din lume a modificat un Mercedes de ultima generatie
  • Cel mai nou tuning pentru Mercedes C63 AMG vine de la G-Power
  • Germanii anunta lansarea unui pachet cu 800 CP si 1000 Nm
  • Meniul necesita inclusiv ranforsarea transmisiei automate
Distribuie pe Facebook

Pornind de la versiunea pre-facelift a noului C63 AMG, G-Power a reusit sa obtina o berlina cu 800 CP viteza maxima de peste 330 km/h.

Hurricane RR este numele creatiei care a pus G-Power pe harta mondiala a tuningului mare. Multumita unui motor V10 cu doua compresoare mecanice, automobilul companiei germane - care a fost construit pe baza unui BMW M5 din generatia E60, a reusit sa accelereze pana la o viteza maxima de 372 km/h.

La mai bine de sapte ani de la performanta cu pricina, specialistii din Peutenhausen continua sa impresioneze lumea prin cifrele si numerele proiectelor pe care le lanseaza aproape lunar. Un Mercedes C63 AMG cu 800 CP si nu mai putin de 1000 Nm sub capota reprezinta cel mai recent exemplu in acest sens.

Mercedes C63 AMG de 800 CP

Pornind de la motorul V8 de patru litri, inginerii G-Power au inlocuit turbinele de serie cu unele mai mari, au schimbat complet sistemele de admisie a aerului, respectiv evacuare a gazelor si au instalat pistoane forjate. Totodata, compania germana recomanda ranforsarea cutiei automate cu sapte rapoarte de viteza.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza acum doar 3.4 secunde, ceea ce reprezinta o imbunatatire de peste jumatate de secunda comparativ cu timpul unui Mercedes C63 AMG de serie. Viteza de top este insa principalul punct de atractie in cazul de fata: peste 330 km/h, potrivit primelor informatii oficiale.

In stilul caracteristic G-Power, clientii au la dispozitie inclusiv un set de jante pe 20 inch, pe care compania germana il ofera cu sau fara anvelope. Noile incaltari vin cu un design in cinci spite duble, sunt comercializate in finisari diferite si, nu in ultimul rand, folosesc aluminiul din industria aeronautica pentru o greutate redusa.

Mercedes C63 AMG de 800 CP

Mercedes C63 AMG de 800 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes C63 AMG de 800 CP
mai multe