Conduce SUV-ul suprem de la BMW, insa caii din fabrica nu ii mai ajung. Decizia luata de soferul acestui X6 M

Conduce SUV-ul suprem de la BMW, insa caii din fabrica nu ii mai ajung. Decizia luata de soferul acestui X6 M
  • Cel mai nou tuning pentru BMW X6 M vine de la Manhart Performance
  • Nemtii au pregatit un pachet de performanta cu 823 CP sub capota
  • Clientii pota opta si pentru mai multe modificari de ordin exterior
Distribuie pe Facebook

Echipat cu un propulsor V8 bi-turbo de 4.4 litri si 575 CP, actualul BMW X6 M ocupa un loc fruntas in topul celor mai puternice automobile de serie ale planetei.

Insotit de o transmisie automata cu opt rapoarte si celebrul sistem de tractiune integrala xDrive, super-modelul companiei bavareze impresioneaza inclusiv prin performantele oferite.

Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza, de exemplu, in doar 4.2 secunde, in timp ce viteza maxima urca pana la 280 km/h atunci cand clientul bifeaza si optiunea M Driver's Package.

Si cu toate acestea, desi vorbim despre unul dintre cele mai potente autoturisme din lume, exista numerosi posesori de BMW X6 M care cauta solutii pentru imbunatatirea valorilor anterior mentionate.

BMW X6 M de 823 CP

Ultimul pachet de tuning destinat super-modelului companiei bavareze vine de la Manhart Performance, care a echipat motorul V8 bi-turbo de 4.4 litri cu doua noi turbine si alte mici 'bunatati'.

Drept urmare, soferul are acum la dispozitie o putere maxima de 823 CP, mult mai impresionanta fiind insa cresterea inregistrata de cuplul maxim: +350 Nm, pana la un total de 1.100 Nm.

Nu exista pentru moment niciun fel de informatie cu privire la modul in care au fost afectate performantele, insa cel mai probabil timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h a coborat sub patru secunde.

Cat despre viteza de top a super-modelului companiei bavareze, ei bine... nu ar fi de mirare ca actualul BMW X6 M sa depaseasca 300 km/h in versiunea Manhart Performance - cu anvelopele corecte.

Pe langa plusul de 248 CP si 350 Nm, clientii mai pot opta si pentru mai multe elemente de caroserie realizate din fibra de carbon, precum capota ventilata a motorului sau prelungirile spoilerelor fata / spate.

Lista cu modificari este completata intr-un final de jantele concave pe 22 inch, combinate cu un set de arcuri capabile sa coboare garda la sol cu cateva zeci de milimetri pentru o doza extra de agresivitate.

BMW X6 M de 823 CP

BMW X6 M de 823 CP

BMW X6 M de 823 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW X6 M de 823 CP
mai multe