Conduce un BMW Seria 7 realizat la comanda. Culoarea caroseriei il face unic in lume. FOTO ca sa te convingi si singur

  • Conduce un BMW Seria 7 realizat la comanda
  • Nuanta caroseriei il face unic in lume
  • O alta veste buna este pachetul Alpina B7
Distribuie pe Facebook

Sub capota, automobilul companiei bavareze gazduieste o motorizare cu opt cilindri in V si doua turbine, care produce undeva in jurul a 608 cai putere. Plus 800 Nm.

Fie ca este vorba despre tratamentul Alpina, fie ca discutam despre culoarea caroseriei, acest BMW Seria 7 livrat de curand in SUA stie cu siguranta cum sa se faca remarcat in trafic.

Daca spoilerele fata si spate atent restilizate sau nuanta botezata Mint Green nu a reusit sa te convinga, ei bine... poate o vor face specificatiile tehnice ale motorizarii cu opt cilindri in V.

Parte a exclusivistei serii B7 de la Alpina, respectivul BMW Seria 7 gazduieste in compartimentul motor o unitate bi-turbo de 4.4 litri, care dezvolta undeva in jurul a 608 cai putere si 800 Nm.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza mai putin de patru secunde, in timp ce viteza maxima depaseste pragul celor 300 km/h - deloc rau pentru o limuzina de lux.

Revenind insa la culoarea caroseriei, aceasta ar trebui sa reprezinte elementul principal in cazul de fata - doar oare si reuseste sa fie pe placul tuturor amatorilor de BMW Seria 7, Alpina ori ba?

Alpina B7 in Mint Green

Alpina B7 in Mint Green

Alpina B7 in Mint Green

Alpina B7 in Mint Green

Alpina B7 in Mint Green

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Alpina B7 in Mint Green
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2019