Costa 14.000 de euro sa transformi Seat-ul Ateca intr-un off-roader veritabil. Te ajuta cei de la JE Design

  • A fost tunat de JE Design
  • Pachetul de tuning costa 14.000 de euro
  • Se potriveste pe orice versiune, cu exceptia FR si Cupra
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la JE Design au tunat, impreuna cu un dealer Auto din Luxemburg, un exemplar Ateca. Tunerul sustine ca pachetul poate fi montat pe orice versiune a SUV-ului spaniol, exceptie facand variantele sportive FR si Ateca.

Primul SUV din istoria constructorului spaniol de automobile a fost lansat in urma cu doi ani iar tunerii nu au asteptat prea mult pana sa-l modifice. Unii au pus accentul pe sportivitate in timp ce altii, inclusiv nemtii de la JE Design, au preferat sa se concentreze pe abilitatea lui Ateca de a se aventura in off-road.

Seat Ateca All-Terrain

Masina din imagini a fost tunata de JE Design, la cererea unui dealer Seat din Luxemburg, insa pachetul poate fi montat pe orice versiune, inafara de variantele sportive FR si Cupra.

Seat Ateca All-Terrain

Acesta include aripi evazate, elemente de protectie din metal pentru partea frontala si dorsala, lumini auxiliare cu LED, jante cu diametrul de 16 inch incaltate cu anvelope all-terrain, folie Khaki pentru caroserie si patru terminatii pentru sistemul de evacuare.

Seat Ateca All-Terrain

Pachetul complet costa 13.964 de euro in Germania, fara manopera, insa clientii pot comanda piesele de caroserie si individual. Spre exemplu, evazarile aripilor costa 2.142 de euro, jantele si anvelopele alti 1.890 de euro, colantarea este 3.000 de euro, iar terminatiile evacuarii alti 899 de euro.

Seat Ateca All-Terrain

Scuturile, banda de lumini cu LED si evazarile aripilor pot fi montate si pe Ateca FR si Ateca Cupra. In plus, versiunea Ateca FR TDI cu motor de 2.0 litri diesel si tractiune integrala poate fi echipata si cu un sistem de evacuare sport.

Seat Ateca All-Terrain

SUV-ul spaniolilor costa de la 18.521 de euro in sus pe piata din Romania si este disponibil in patru niveluri de echipare. In partea superioara a gamei avem versiunile Ateca XCELLENCE si Ateca FR care costa cel putin 26.098 euro.

Seat Ateca All-Terrain

Cea mai puternica motorizare este una TSI pe benzina, de 2.0 litri, capabila de 190 de cai putere. Aceasta vine doar in compania unei tractiuni integrale si a unei transmisii automate DSG cu sapte trepte.

Seat Ateca All-Terrain

Seat Ateca All-Terrain

Seat Ateca All-Terrain

Seat Ateca All-Terrain

Seat Ateca All-Terrain

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Seat Ateca All-Terrain
mai multe