Costa o intreaga avere, insa merita fiecare banut. Suma pentru care se vinde acest Ford Mustang unicat

Costa o intreaga avere, insa merita fiecare banut. Suma pentru care se vinde acest Ford Mustang unicat
  • Singurul Ford Mustang Obsidian SG-One din lume e de vanzare
  • Proiectul cu pricina are un pret de 1.3 milioane de dolari
  • Lista cu bunatati include 840 CP, cutie manuala, plus altele
Distribuie pe Facebook

Nu exista altul ca el. Este singurul Ford Mustang oferit in aceasta configuratie. Ascunde sub capota un total de 840 cai putere si arata intr-un mare fel. Din pacate, costa o intreaga avere.

Ford Mustang Obsidian SG-One. Nu stim cat de cunoscut iti suna acest nume, drept care va trebui sa ne crezi pe cuvant atunci cand iti vom zice ca proiectul cu pricina este un unicat.

Exact, doar un singur astfel de automobil exista la nivel planetar, drept pentru care pretul sau de vanzare depaseste cu mai bine de un sfert pragul de un milion de dolari.

Cine va plati 1.3 milioane de dolari pe un Ford Mustang este o intrebare al carei raspuns ne lipseste pentru momente, insa iti mai putem spune una-alta despre caracteristicile modelului cu pricina.

Ford Mustang Obsidian SG-OneFord Mustang Obsidian SG-One

Precum faptul ca sub capota motorului se ascunde o unitate V8 de 6.4 litri, dotata nu cu unul, ci cu doua compresoare mecanice. Plus alte cateva bunatati pentru 840 CP.

Un alt detaliu cu care Ford-ul Mustang Obsidian SG-One ne umple inima de bucurie are legatura cu transmisia, valorile maxime fiind livrate rotilor spate in cazul de fata printr-o manuala in cinci trepte.

Despre cifrele si numerele intalnite in dreptul sprintului 0 - 100 km/h sau vitezei de top doar ne putem da cu presupusul, astfel ca preferam sa ne indreptam atentia catre alte aspecte.

Aspecte ca, de exemplu, suspensia sport compusa din amortizoare Koni si arcuri Eibach sau sistemul de franare care apeleaza la ajutorul a patru discuri de 14 inch si patru etriere -intamplator, tot cu... patru pistonase.

Ford Mustang Obsidian SG-One

In cazul in care te intrebai cu privire la acest lucru, caroseria Ford-ului Mustang Obsidian SG-One sta pe o structura tubulara custom, iar interiorul ascunde un roll-cage cu prindere in patru puncte.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici dotarile de confort sau entertainment, cele doua incapatoare scaune imbracate in piele neagra fiind insotite atat de un LCD cu o diagonala de 10.5 inch, cat si de un sistem audio Kicker de 3.000 W.

Ford Mustang Obsidian SG-One. Nu stim cat de cunoscut iti suna acest nume, insa suntem mai mult ca siguri ca incepand de-acum incolo vei tresari de fiecare data cand il vei auzi pronuntat.

Ford Mustang Obsidian SG-OneFord Mustang Obsidian SG-One

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ford Mustang Obsidian SG-One
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Aprilie 2016