Cu asa masina n-ar mai intarzia curierul. Cel mai tare Ford Transit Connect are jante OZ si bodykit rally

Cu asa masina n-ar mai intarzia curierul. Cel mai tare Ford Transit Connect are jante OZ si bodykit rally
  • Productie limitata la 36 de exemplare
  • Bodykit rally si jante OZ
  • Scaune imbracate in piele si volan din carbon
Distribuie pe Facebook

MS-RT, tunerul din Tara Galilor care transforma autoutilitare Ford in masini pe care oricine ar vrea sa le conduca, a dezvoltat un nou proiect plecand de la modelul Transit Connect. Acesta va fi replicat in doar 36 de exemplare.

MS-RT este o companie din Tara Galilor cu o istorie indelungata in WRC, care transforma autoutilitarele de la Ford in adevarate bijuterii pe patru roti. Cel mai nou proiect a fost denumit MS-RT R120 si este bazat pe Ford Transit Connect.

Vor fi asamblate numai 36 de exemplare si fiecare va fi vopsit exclusiv in nuanta exterioara Frozen White. De asemenea, acestea vor avea un bodykit inspirat din Campionatul Mondial de Raliuri, jante OZ, evacuare cu patru terminatii si o grafica speciala.

MS-RT R120

Pentru interior, galezii au pregatit scaune imbracate in piele, cusaturi rosii si un volan din fibra de carbon.

In ciuda aerului de competitie, R120 pastreaza dotarile cu care a venit din fabrica, printre ele farurile bi-xenon, camera pentru marsarier sau zona de incarcare prin inductie pentru telefoanele mobile.

MS-RT R120

Toate cele 36 de exemplar vor fi asamblate la uzina pe care MS-RT o are in Pontypool iar pretul anuntat este de 25.995 de lire sterline.

Distribuie pe Facebook
mai multe