Cu un X5 ca acesta nu mai ai nevoie de modelul nou. Are jante pe 23 de inch si 750 de cai

Cu un X5 ca acesta nu mai ai nevoie de modelul nou. Are jante pe 23 de inch si 750 de cai
  • G-Power a lansat pachetul de tuning Typhoon pentru X5-ul F15
  • Acesta poate fi instalat pe orice versiune a SUV-ului german
  • X5-ul M dezvolta 750 de cai putere si 980 Nm cuplu
Distribuie pe Facebook

Tunerul de casa al bavarezilor de la BMW a lansat pachetul de tuning Typhoon pentru generatia anterioara a modelului X5. Motorul versiunii de performanta M poate dezvolta pana la 750 de cai putere si 980 Nm cuplu.

Constructorul german de automobile a lansat noua generatie X5 in luna iunie a acestui an cu un design imbunatatit, motorizari performante, tractiune integrala xDrive si o arhitectura noua. Este vorba despre platforma CLAR, folosita de mai multe modele BMW.

BMW X5 Typhoon

Lansarea pe pietele din intreaga lume este planificata pentru luna noiembrie 2018, insa nemtii de la G-Power nu au mai vrut sa astepte si au dezvoltat un pachet de tuning Typhoon...pentru iteratia veche a SUV-ului X5.

BMW X5 Typhoon

Partea buna este ca acesta poate fi adaptat pentru toate versiunile din gama, chiar si pentru cele situate in partea inferioara. Cat despre cele de top, precum M50d sau X5 M, acestea sunt de departe cele mai atractive.

BMW X5 Typhoon

Exemplarul din imagini este un BMW X5 M cu pachet Typhoon si se evidentiaza prin spoilere agresive, prizele de aer suplimentare, capota din fibra de carbon, aripi evazate, praguri redesenate, difuzor de aer nou sau sistem de evacuare din titan cu patru terminatii.

BMW X5 Typhoon

Nu lipsesc jantele supradimensionate, in acest caz fiind vorba despre un set de jante din aliaj usor Hurricane RR, cu diametrul de 23 de inch.

Cei de la G-Power pot sa-i injecteze BMW-ului X5 (F15) si mai multa putere sub capota, indiferent de motorizare. In cazul versiunii de performanta M vorbim despre 750 de cai putere si 980 Nm cuplu dezvoltat de propulsorul V8 twin-turbo de 4.4 litri.

BMW X5 Typhoon

Cat despre cel mai puternic X5 diesel, adica varianta M50d, cu motor de 3.0 litri si trei turbine, tunerul german il poate duce in 455 de cai putere si 870 Nm cuplu. Din fabrica, acesta vine cu 381 de cai putere si 740 Nm cuplu disponibil inca de la 2.000 de rotatii pe minut.

BMW X5 Typhoon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW X5 Typhoon
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2018