Cum arata Lamborghiniul Aventador LP 750-4 SV in viziunea celor de la Vitesse AuDessus?

Cum arata Lamborghiniul Aventador LP 750-4 SV in viziunea celor de la Vitesse AuDessus?
  • Vitesse AuDessus au dezvoltat trei pachete de carbon pentru Lamborghini Aventador SV
  • Preturile incep de la 15.525 de dolari
  • Americanii au declarat ca vor produse doar 300 de bucati
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Vitesse AuDessus au creat trei pachete de tuning din carbon pentru Lamborghiniul Aventador Superveloce Coupe si Roadster.

Tunerul american este recunoscut pentru piesele din carbon cu care isi imbraca proiectele bazate pe cele mai exotice masini precum Ferrari, Lamborghini, Bugatti sau McLaren.

Ultima "victima" este nimeni altul decat Aventadorul SV, caruia i-au dezvoltat doua pachete din carbon si un set de jante, tot din acelasi material usor.

Lamborghini Aventador SV by Vitesse AuDessus

Primul, numit Essentials Package include bara fata, pragurile, oglinzile si diffuser-ul spate, si costa 15.525 de dolari. Pentru 22.275 de dolari clientii pot comanda Extended Package care pe langa cele sus mentionate, vor primi si capota. Pentru cel de-al treilea, Bare Carbon Package, compania nu a facut public pretul, dar avand in vedere ca este destinat unor masini care costa sute de mii de euro, probabil este un chilipir (pentru proprietari).

Lamborghini Aventador SV by Vitesse AuDessus

Jantele, pe de alta parte, sunt produse din carbon si pulverizate cu o pulbere pentru o mai buna protectia impotriva caldurii emanate de franele imense. Singura problema este pretul de 25.000 de dolari bucata, in cazul in care le cumparati separat de pachetele mentionate anterior. Daca totusi le achizionati impreuna cu ele, americanii va fac o reducere de 5.000 de dolari.

Lamborghini Aventador SV by Vitesse AuDessusLamborghini Aventador SV by Vitesse AuDessus

Cei de la Vitesse AuDessus au declarat ca vor face doar 300 de astfel de piese si au fost indeajuns de amabili incat sa publice si o lista de preturi, care arata cam asa: buza fata, 7.500 de dolari, oglinzile plus suporturile, 3.500 de dolari, pragurile, 2.500 de dolari, iar capota, 7.000 de dolari.

Lamborghini Aventador SV by Vitesse AuDessus

Pentru partile care tin de exteriorul masinii, clientii vor trebui sa astepte intre 3 si 4 saptamani, iar pentru jante intre 4 si 6 saptamani.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Lamborghini Aventador SV by Vitesse AuDessus
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2016