Cum suna 735 de cai putere si 920 Nm cuplu pe un break? Pentru ca exact atat are acest RS6 tunat de ABT

Cum suna 735 de cai putere si 920 Nm cuplu pe un break? Pentru ca exact atat are acest RS6 tunat de ABT
  • ABT a lansat un nou proiect de tuning bazat pe RS6-le Avant
  • Motorul V8 dezvolta 735 de cai putere
  • Masina atinge 100 de km/h in doar 3.1 secunde
Distribuie pe Facebook

Tunerul de casa al grupului VAG a dezvoltat o versiune mai extrema a modelului Audi RS6 Avant Performance Nogaro Edition. Motorul V8 de sub capota dezvolta acum 735 de cai putere si 920 Nm cuplu.

Nemtii de la Audi au lansat noul A6 Avant cu cateva saptamani inainte ca Salonul Auto de la Paris sa-si deschida portile. Break-ul este disponibil momentan numai cu trei motorizari diesel urmand ca ulterior acestora sa li se alature in gama si variante pe benzina, inclusiv un mult-asteptat RS6.

Asta inseamna ca actualul break de performanta al nemtilor este tot mai aproape de un final de cariera, un final pe care tunerul ABT Sportsline vrea sa-l onoreze cu o versiune extrema. Este vorba despre acest RS6+ Avant Performance Nogaro Edition.

Audi RS6+ Avant Performance Nogaro Edition

Il catalogam drept "extrem" pentru ca puterea motorului V8 de 4.0 litri a crescut la 735 de cai si 920 Nm cuplu. Asta inseamna ca break-ul pe care il admiri in aceste imagini are cu 30 de cai si 40 de Nm mai mult decat acel RS6 Avant Performance Nogaro Edition dezvoltat de Audi impreuna cu ABT pentru a celebra 15 ani de la debutul modelului RS6.

Multumita tractiun integrale quattro si transmisie automate cu dublu-ambreiaj, masina accelereaza acum pana la 100 de km/h in doar 3.1 secunde si are o viteza maxima de peste 340 de km/h.

Audi RS6+ Avant Performance Nogaro Edition

Aceste imbunatatiri de ordin tehnic sunt completate de cateva modificari estetice, precum un splitter restilizat, blocuri optice cu elemente interioare de culoare neagra, ornamente exterioare din fibra de carbon si, desigur, un set de jante cu diametrul de 22 de inch.

Cat despre noul Audi A6 Avant, acesta poate fi comandat in Romania iar pretul de pornire este de 56.005 euro cu TVA inclus. Pentru acesti bani primesti versiunea A6 Avant 40 TDI cu 204 cai putere, transmisie automata S Tronic cu sapte trepte si tractiune pe puntea fata.

Audi RS6+ Avant Performance Nogaro Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe