Cum trebuie sa arate un TuningShow dedicat jantelor auto

Cum trebuie sa arate un TuningShow dedicat jantelor auto
In Statele Unite, in parcarea fabricii de jante Rotiform, a avut loc zilele trecute o expozitie cu clientii companiei. Mai precis, masini cu jante Rotiform si-au expus "incaltarile" in cadrul unui mic eveniment pentru pasionatii de masini. Se pare ca au fost prezente numai autoturisme incredibil de frumoase, de curate si de modificate cu bun-gust. Iata cum trebuie sa arate un expozitie dedicata rotilor auto!
Distribuie pe Facebook

De ceva vreme nu am mai vazut masini atat de reusite, si totusi cu atat de putine modificari. Inca o data, masinile acestea dovedesc ca rotile sunt cel mai important element de tuning. Un grup de entuziasti ai stilului clean, cu majoritate proprietari de masini germane, s-au adunat in parcarea Rotiform pentru a-si expune jantele impresionante.

Cum trebuie sa arate un TuningShow dedicat jantelor auto

BMW-uri, cateva Volkswagen si Mini coborate aproape de pamant, cu suspensii sport si mici modificari ale caroseriei si ale bodykitului, au facut deliciul vizitatorilor. In special un Porsche 964 cu un set de jante incredibile, despre care ai jura ca sunt desenate virtual! La fel si frumosul M3 E46 cu ale sale jante de o culoare indefinita.

Cum trebuie sa arate un TuningShow dedicat jantelor auto

Si partea americana a fost reprezentata de un Cadillac Escalade, un Camaro si alte cateva clasice adevarate. Iar japonezii au avut si ele cateva concurente, printre care un Scion interesant. Per total, evenimentul intitulat Rotiform Sunday Funday Wheels a fost un succes, dar mai ales a aratat lumii ca rotile masinii noastre sunt cele mai importante.


Cum trebuie sa arate un TuningShow dedicat jantelor auto Cum trebuie sa arate un TuningShow dedicat jantelor auto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Cum trebuie sa arate un TuningShow dedicat jantelor auto
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2011