Da rusinea multor masini sport. Sedanul care face suta in 3.5 secunde

Da rusinea multor masini sport. Sedanul care face suta in 3.5 secunde
  • Cel mai nou tuning destinat vechiului Mercedes E63 AMG vine de la Revozport
  • La baza acestui proiect regasim versiunea de top S, care ofera in standard 585 CP
  • Exemplarul asiaticilor se lauda cu 635 CP si diverse detalii din carbon
Distribuie pe Facebook

In timp ce intreaga suflare a industriei a tuningului asteapta cu nerabdare debutul noului Mercedes E63 AMG, asiaticii de la Revozport s-au pus pe modificat... generatia anterioara a modelului german de inalta performanta. Si bine au facut!

Pentru cei care au uitat cu ce se mananca vechiul rival al BMW-ului M5 F10, tinem sa reamintim ca respectivul automobil ascundea sub capota o unitate bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitate de 5.5 litri, care producea in cazul versiunii de top S un total de 585 de cai putere.

Tot cu versiunea de top S avem de-a face si in cazul de fata, aceasta alegandu-se cu o unitate de cotrol optimizata, plus un sistem de evacuare din titan si o admisie din carbon, cele trei elemente aducand sub capota alti 50 CP.

Din pacate, oficialii celebrei companii asiatice de tuning Revozport nu au dat publicitatii si timpul in care se realizeaza acum acceleratia de la 0 la 100 km/h, insa tinand cont ca un Mercedes E63 AMG S de 585 CP are nevoie de numai 3.6 secunde pentru a duce la bun sfarsit aceasta misiune...

... ei bine, ne bazam pe tine sa faci calculele. O alta necunoscuta la care sa reflectezi reprezinta valoarea din dreptul vitezei maxime a exemplarului in cauza, raspunsul nostru la aceasta ghicitoare fiind un "peste 300 kilometri pe ora".

In cazul in care te intrebai, din meniu nu lipsesc nici modificarile de ordin estetic, caroseria in patru usi ascunzand sub nuanta mata de negru detalii proeminente realizate din fibra de carbon si destinate atat spoilerelor fata si spate, cat si pragurilor laterale sau capotei portbagajului.

Greu de observat - din cauza culorii inchise, evident - sunt si jantele din aliaj de la HRE, care prezinta un design cu cinci spite in forma literei Y. Daca si ce fel de imbunatatiri a suferit interiorul, ramane sa aflam cu alta ocazie.

Mercedes E63 AMG de la Revozport

Mercedes E63 AMG de la Revozport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes E63 AMG de la Revozport
mai multe