Daca ar fi aratat asa de la bun inceput, nimeni nu si-ar mai fi cumparat Mercedes sau Audi. Noul BMW M4 Coupe e nebunie curata acum

Daca ar fi aratat asa de la bun inceput, nimeni nu si-ar mai fi cumparat Mercedes sau Audi. Noul BMW M4 Coupe e nebunie curata acum
  • Daca ar fi aratat asa de la bun inceput, nimeni nu si-ar mai fi cumparat Mercedes sau Audi
  • Noul BMW M4 Coupe e nebunie curata acum
Distribuie pe Facebook

Oferit in schimbul unei sume de aproximativ 179.950 de euro, urmatorul exemplar se remarca atat prin folia de culoare albastra, cu finisare mata, cat si prin design-ul complet revizuit al partii frontale.

Un exclusivist dealer auto din Gelderland isi intampina cumparatorii, zilele acestea, alaturi de un BMW extrem de rar si - totodata, de spectaculos. Respectiva companie neerlandeza fiind - mai exact, gazda unui M4 Competition Coupe asamblat in 2022 si modificat cap-coada.

Disponibil in schimbul unei sume de aproape 180.000 de euro, dupa cum precizam inclusiv anterior, inca de la inceputul materialului nostru, impresionantul model cu doua portiere in echipare se remarca numaidecat prin folia de culoare albastra, cu finisare mata, aplicata caroseriei - numeroase priviri avand sa atraga insa si noul kit aerodinamic de la ADRO, ce schimba complet aspectul partii frontale.

BMW M4 Competition Coupe de vanzare

BMW M4 Competition Coupe de vanzare

Insotit de un rulaj de 6.235 de kilometri, acelasi BMW M4 Coupe se mai poate lauda, la nivelul departamentului exterior, si cu un difuzor posterior masiv - cu o evacuare cvadrupla in echipare. Plus jante supradimensionate - cu cinci spite si un diametru de 20 de inch, marca HRE.

Un eleron inspirat din lumea sporturilor cu motor completeaza, alaturi de pragurile laterale proeminente si capota Alpha-N capitolul cu pricina, pe cand lista atractiilor interioare debuteaza cu scaunele sport, sculptate atent, cu tetiere incorporate, alte elemente demne de mentionat atunci cand vine vorba de cabina cuprinzand volan cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza, instalatie Harman Kardon etc.

Cat despre fisa cu specificatii de ordin tehnic, unitatea de 3.0 litri cu doua turbine si admisie Eventuri livreaza - rotilor de pe puntea spate, cel putin 510 CP. Respectivul BMW M4 Competition Coupe primind - printre multe altele, si o suspensie Cobra, asa cum dezvaluie anuntul de vanzare.

BMW M4 Competition Coupe de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (89) Poze BMW M4 Competition Coupe de vanzare
mai multe