Daca n-ai bani de AMG, asta e masina ta. Arata exact la fel, dar costa de cinci ori mai putin

Daca n-ai bani de AMG, asta e masina ta. Arata exact la fel, dar costa de cinci ori mai putin
  • O companie araba de tuning ofera un pachet inedit pentru Suzuki Jimny
  • Off-roader-ul japonez este transformat in copia lui Mercedes G63 AMG
Distribuie pe Facebook

Si tot de vreo cinci ori mai mic este si... numarul cailor prezenti la datorie, dupa cum urmeaza sa vezi.

Comercializat alaturi de un motor V8 bi-turbo, de patru litri si 585 de cai putere, noul Mercedes G63 AMG ocupa un loc fruntas in totul celor mai potente off-roadere ale planetei.

Drept urmare, automobilul companiei germane nu dezamageste nici atunci cand vine vorba despre performantele in linie dreapta: numai 4.5 secunde dureaza, in cazul de fata, acceleratia de la 0 la 100 km/h.

La aproape 150.000 de euro, modelul dopat de catre specialistii diviziei din Affalterbach nu este insa tocmai pentru toate buzunarele; ba dimpotriva, foarte putini si-l pot permite cu adevarat.

Aici intervin arabii de la Fast Car Service, care au pregatit un Mercedes G63 AMG pentru popor - cu conditia ca poporului sa nu ii pese ca autoturismul cu pricina reprezinta, de fapt si de drept, doar un fals.

Explicatia: vorbim, mai degraba, despre un proiect de tuning care porneste de la un Suzuki Jimny de ultima generatie si care, dupa mai multe modificari, devina una cu modelul german de 585 de cai putere.

Cel putin din punctul de vedere al design-ului exterior, atat cabina, cat si motorul care insoteste pe strazi si in off-road micul automobil din Tara Soarelul Rasare scapand fara sa primeasca vreun fel de modificare.

Daca mai era nevoie de precizat, diferente uriase exista si la nivel de pret, Mercedes-ul G63 AMG care pleaca de la un Suzuki Jimny avand o nota de plata de vreo cinci ori mai mica fata de original.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Iulie 2019