Daca n-ai bani de AMG, asta e masina TA! Uite cum arata si cat costa

Daca n-ai bani de AMG, asta e masina TA! Uite cum arata si cat costa
  • Brabus lanseaza un prim pachet de tuning pentru noul Mercedes A-Class
  • Meniul cuprinde numeroase imbunatatiri pentru exteriorul in cinci portiere
  • Atelierul german ofera chiar si un plus de putere pentru modelul A250
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou pachet de tuning de la Brabus transforma noul Mercedes A250 intr-o alternativa mai ieftina la primul A35 AMG din istorie.

Mercedes a lansat la inceputul acestei toamne primul A35 AMG din istorie, insa pretul de achizitie a unui exemplar si perioada de asteptare pana la livrarea modelului comandat ii va face pe multi sa se reorienteze.

Alternative exista intr-un numar aproape nelimitat, pe lista rivalilor traditionali - unde regasim nume precum Audi S3, BMW M140i sau chiar Volkswagen Golf R, daca vrei - facandu-si de curand aparitia si un Brabus B25.

Pornind de la noul Mercedes A250, celebra companie germana de tuning a resoftat unitatea de control a motorului prezent la datorie (un benzinar turbo de doi litri, cu patru cilindri in linie) si a obtinut o putere maxima de 270 CP.

Fisa tehnica a proiectului Brabus B25 continua cu valoarea de 430 Nm din dreptul cuplului, toate aceste elemente permitandu-i modelului cu pricina sa accelereze de la 0 la 100 km/h intr-un timp mai mic de sase secunde.

Schimbarile propuse de specialistii celebrei companii germana de tuning continua la exterior, acolo unde respectivul Mercedes A250 a primit noi elemente de caroserie, plus jante din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch.

Imbunatatirile interioare se limiteaza la noi covorase, pedalier din aluminiu si praguri cu logo-ul Brabus, insa clientii care isi doresc si alte modificari pot opta inclusiv pentru un sistem de evacuare cu valve controlabile.

Pretul accesoriilor destinate modelului A250 ramane un mister, dar un astfel de exemplar costa - in versiunea standard - 36.461 de euro, ceea ce reprezinta un minus de 11.000 de euro comparativ cu primul A35 AMG din istorie.

Mercedes A250 de la Brabus

Mercedes A250 de la Brabus

Mercedes A250 de la Brabus

Mercedes A250 de la Brabus

Mercedes A250 de la Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Mercedes A250 de la Brabus
mai multe