Daca n-ai bani de Brabus G-Class, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur

Daca n-ai bani de Brabus G-Class, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Daca n-ai bani de Brabus G-Class, ASTA e masina ta
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Ai visat dintotdeauna la un Mercedes G-Class modificat de Brabus, insa nu ti-ai permis niciodata o astfel de achizitie? Niciun fel de problema!

Un exclusivist dealer auto din Dubai isi intampina, in aceste zile, vizitatorii alaturi de un produs mai putin obisnuit, respectiva companie araba fiind, mai exact, gazda unui Suzuki Jimny transformat intr-o versiune de buget a opulentului Brabus G 800. Oferit in schimbul unei sume care rimeaza cu 42.366 de euro, modelul cu pricina se remarca, la nivelul departamentului exterior, printr-o larga varietate de elemente si detalii inspirate de produsul anterior mentionat, precum spoilerele agresiv stilizate, aripile proeminente, jantele din aliaj de culoare neagra, priza falsa dedicata capotei motorului, eleronul caracteristic plafonului ori evacuarea cvadrupla, pe cand reteta de la interior cuprinde inclusiv o tapiterie din piele finisata in albastru.

Meniul specific nonconformistului exemplar continua, presupunand ca o astfel de adaugare mai era necesara, atat cu un volan cu trei spite, cat si cu guri de ventilatie turbionare, cusaturi sub forma de romburi, insertii din fibra de carbon sau accente de Alcantara, piesa de rezistenta constand insa in plafonul instelat, a la Rolls-Royce Phantom. Continutul fisei cu tehnice nu ramane, la momentul actual, decat o mare necunoscuta si un mister de proportii, cu precizarea ca varianta standard a masinii aflate la baza neobisnuitului proiect este pusa in miscare de un propulsor mult mai mic, din toate punctele de vedere, de 1.5 litri, decat cel al sursei de inspiratie.

Suzuki Jimny transformat in Brabus G-Class

Suzuki Jimny transformat in Brabus G-Class

Suzuki Jimny transformat in Brabus G-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Suzuki Jimny transformat in Brabus G-Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2023