Daca n-ai bani de Mercedes G-Class, asta e masina ta. Foto ca sa te convingi si singur

Daca n-ai bani de Mercedes G-Class, asta e masina ta. Foto ca sa te convingi si singur
  • Daca n-ai bani de Mercedes G-Class, asta e masina ta
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Ai visat dintotdeauna sa detii un Mercedes G-Class, insa nu ti-ai permis niciodata sa cumperi unul? Japonezii au solutia!

Prezentat publicului acum mai bine de patru ani, actualul Mercedes G-Class ocupa un loc fruntas in topul celor mai dorite si ravnite masini ale planetei. Din pacate, la un pret de 117.550 de euro, atat cat costa cel mai ieftin model vandut pe piata din Romania, off-roader-ul german este si unul dintre cele mai scumpe autoturisme de serie ale planetei, depasind inclusiv produse precum limuzina S-Class.

Suzuki Jimny de la Race!

Suzuki Jimny de la Race!

Exista, ce este drept, si solutia achizitionarii unui exemplar la mana a doua, a unuia de generatie mai veche, de ce nu, dupa buget. O alta posibilitate consta, mai mult / mai putin surprinzator, in cumpararea unui Suzuki Jimny.

Care este legatura dintre un Suzuki Jimny si Mercedes G-Class? Simplu: japonezii de la Liberty Walk au pregatit un pachet de tuning ce transforma vehiculul nipon intr-o replica a automobilului din Stuttgart, dupa cum o demonstreaza, aproape perfect, si acest exemplar modificat de specialistii atelierului Race! din Africa de Sud.

Inutil de precizat, modificarile disponibile sunt, in mare, doar estetice, clientii avand in continuare la dispozitie, in compartimentul motor, numai un benzinar aspirat cu o capacitate cilindrica de 1.5 litri, ce livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 100 de cai putere. Pretul exact al neobisnuitului tratament nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, cu precizarea ca este egal, daca vine vorba despre urmatorul Suzuki Jimny, cu costul masinii.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Suzuki Jimny de la Race!
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Martie 2022