Daca n-ai bani de Mercedes S65 AMG, asta e masina ta

Daca n-ai bani de Mercedes S65 AMG, asta e masina ta
  • Daca n-ai bani de Mercedes S65 AMG...
  • ... asta e masina ta
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un set de jante cu diametrul de 21 de inch. Plus o evacuare cvadrupla.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de noua ani si disponibila - aparent - pana in 2020, vechea generatie a masinii comercializate sub denumirea de S-Class si-a intampinat clientii, de-a lungul timpului, intr-un numar considerabil de savori si configuratii. Printre optiunile puse de Mercedes la dispozitia cumparatorilor sai si-a facut loc - mai mult ori mai putin surprinzator - si o aroma oferita sub indicativul 65 AMG, alaturi de un propulsor cu 12 cilindri in V, pe benzina.

Mercedes S350d transformat in S65 AMG

Mercedes S350d transformat in S65 AMG

Acompaniata de o unitate cu capacitatea de sase litri si undeva in jurul a 630 de cai putere, respectiva versiune promitea sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 4.3 secunde. Lista elementelor demne de mentionat culmina cu pretul de vanzare - de peste 200.000 de euro - astfel ca varianta de top a celebrului W222 reprezinta o aparitie extrem de rara, din toate punctele de vedere.

Vestea buna este ca - in ultima perioada de timp - nota de plata a impresionantului S65 AMG a scazut dramatic, dar masina cu motor bi-turbo ramane, in continuare, o achizitie costisitoare, de minimum 70.000 de euro. Exista insa, din fericire, si solutii mai accesibile, un astfel de exemplu invadand recent - pe parcursul zilelor trecute - internetul: un S350d dotat cu spoilerele agresiv stilizate, pragurile proeminente si, nu in ultimul rand, logo-urile masinii precizate anterior.

Din pacate, costul controversatului pachet de tuning nu reprezinta, la momentul de fata, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, cu comunicatul de presa dezvaluind - in schimb - ca din peisaj nu lipsesc nici jantele din aliaj cu diametrul de 21 de inch, insotite de un design cu zece spite in echipare. Multiple priviri ar trebui sa atraga - oarecum inutil de adaugat - evacuarea de la nivelul partii posterioare a caroseriei, livrata impreuna cu un numar de patru tips-uri.

Mercedes S350d transformat in S65 AMG

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes S350d transformat in S65 AMG
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Iulie 2022