Daca NU ai bani de Maybach, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur

Daca NU ai bani de Maybach, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Daca NU ai bani de Maybach, ASTA e masina ta
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o caroserie in doua culori. Plus nenumarate logo-uri V12 si double M.

Ai sperat dintotdeauna la un Mercedes-Maybach S-Class, insa pretul de vanzare din sase cifre te-a tinut mereu departe de masina visurilor tale? Partea buna este ca nota de plata a exemplarelor de prima generatie a scazut dramatic, sub 100.000 de euro in anumite situatii, insa vorbim in continuare de o suma extrem de mare.

Mercedes E-Class W213 transformat in Mercedes-Maybach S-Class

Solutia salvatoare ar putea veni, prin urmare, tocmai din China, de pe celebrul site AliBaba, unde diferite companii vand kituri capabile sa transforme actualul E-Class W213 intr-un mini-rival pentru Bentley si Rolls-Royce.

Interesat de aceasta optiune? Costurile variaza intre 1.000 si 1.500 de dolari, clientii urmand a primi in schimbul banilor platiti noi spoilere fata si spate, dar si o grila cu lamele verticale pentru radiator sau diferite accente cromate. Toate inspirate, daca mai trebuia cumva precizat, de primul Mercedes-Maybach S-Class.din istorie.

O astfel de masina a fost surprinsa, recent, la o benzinarie din China, proprietarul sau optand si pentru alte modificari, reteta respectivului E-Class W213 cuprinzand inclusiv o caroserie in doua culori si jantele corecte.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes E-Class W213 transformat in Mercedes-Maybach S-Class
mai multe