Daca nu-ti place Honda Accord, se poate si mai rau. Intra in scena EMT Nemesis din India

Daca nu-ti place Honda Accord, se poate si mai rau. Intra in scena EMT Nemesis din India
  • Cel mai ciudat tuning pentru Honda Accord vine din India
  • Sedanul japonez a fost transformat intr-un EMT Nemesis
  • Datele despre motor si interior lipsesc pentru moment
Distribuie pe Facebook

Ce au in comun o Honda Accord de generatie a saptea si acest EMT Nemesis "fabricat" in India? Mai multe elemente decat ti-ai putea imagina vreodata. Promitem!

Atunci cand nu primeste comenzi pentru propria versiune de Lamborghini Aventador, compania EMT (Executive Modcar Trendz) din India abordeaza intr-un mod diferit problema modelului Honda Accord.

Specialistii atelierului cu sediul aflat in statul Maharashtra ofera pentru generatia cu numarul sapte a sedanului japonez inclusiv o conversie prin care acesta preia aspectul unui super-sedan cu super-performante.

De fapt, nimic legat de respectivul Nemesis - nume la care raspunde automobilul din materialul nostru, nu este super, toate modificarile operate la exterior ducandu-ne cu gandul la o creatie no-name din GTA IV.

Niciun detaliu nu reuseste sa intreaca insa prizele de aer atasate portierelor spate care, dupa cum cel mai probabil ti-ai dat deja seama, nu au niciun fel de rol; nici macar estetic, daca tinem cont de cat de urat arata.

In cazul in care erai curios sa afli inclusiv ce "imbunatatiri" interioare a suferit aceasta Honda Accord de generatie a saptea, ei bine... oficialii EMT nu au publicat nicio fotografie cu cabina modelului Nemesis.

Lipsesc, de altfel, si informatiile potrivit carora exemplarul de fata ofera un plus de putere comparativ cu momentul la care a parasit linia de productie, intr-unul dintre anii care formeaza aparent perioada 2004 - 2007.

EMT Nemesis Kit Car

EMT Nemesis Kit Car

EMT Nemesis Kit Car

EMT Nemesis Kit Car

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze EMT Nemesis Kit Car
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2019