Daca vrei sa te dai mare si tare, asta e masina pe care trebuie s-o cumperi. Poze reale

Daca vrei sa te dai mare si tare, asta e masina pe care trebuie s-o cumperi. Poze reale
  • Daca vrei sa te dai mare si tare, asta e masina pe care trebuie s-o cumperi
  • Lista atractiilor principale culmineaza cu motorul V8 bi-turbo, de patru litri
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale culmineaza cu motorul V8 bi-turbo, de patru litri si aproximativ 850 de cai putere.

Se remarca numaidecat prin caroseria revopsita intr-o nuanta de verde, insotita de nenumarate elemente din carbon forjat, insa nici jantele negru cu diametrul de 24" nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu noi spoilere fata / spate, plus ornamente proeminente pentru aripile si portierele laterale, in timp ce pachetul de la interior cuprinde inclusiv tapiterie din piele.

Mansory Gronos de vanzare

In ceea ce priveste departamentul tehnic, masina prezentata publicului sub numele de Mansory Gronos si oferita in doar zece exemplare vine cu o motorizare V8 de patru litri. Asemeni Mercedes-ului G63 AMG de la care porneste.

Unitatea cu pricina a princina insa nenumarate imbunatatiri, chiar si doua turbine noi pentru sistemul de supraalimentare, astfel ca valorile maxime au crescut de la 585 CP si 850 Nm pana la 850 CP si 1.000 Nm.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza acum decat 3.5 secunde, conform primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii. Viteza maxima este, cum altfel decat, limitata electronic la 250 km/h.

Nota de plata, daca te intrebai cumva, se ridica la suma de 550.160 de euro, seria vestilor bune continuand cu echiparea standard extrem de generoasa, ce cuprinde inclusiv scaune fata si bancheta spate ventilate.

Mansory Gronos de vanzare

Mansory Gronos de vanzare

Mansory Gronos de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mansory Gronos de vanzare
mai multe