Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie s-o cumperi. Uite cu cat se vinde

  • Un BMW Seria 7 complet modificat e de vanzare in Dubai
  • Automobilul bavarez ascunde sub capota un motor V12 biturbo
  • Pretul de achizitie depaseste, cu putin, 45.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Un BMW Seria 7 fabricat la inceputul anilor 2010 si echipat ulterior cu mai multe accesorii Lumma Design a fost scos de curand la vanzare in Emiratele Arabe Unite.

Portocaliul aprins care acopera caroseria lunga de peste cinci metri l-ar ajuta sa se remarce numaidecat in ambuteiajele specifice traficului bucurestean, un efect similar urmand a avea inclusiv numeroasele accesorii instalate de specialistii Lumma Design, ce-l fac sa semene mai degraba cu o masina de curse decat cu o limuzina de lux.

Fabricat la inceputul anilor 2010, acest BMW Seria 7 scos de curand la vanzare in Emiratele Arabe Unite este, fara doar si poate, perfect pentru persoanele care cauta sa se dea mari si tari pe Dorobanti, in Herastrau sau alte zone exclusiviste ale capitalei romanesti.

Mai mult decat atat, exemplarul in cauza reprezinta alegerea ideala si pentru cei care vor sa calatoreasca intr-un maximum de confort, printre numeroasele dotari prezente in cazul de fata regasindu-se si o tapiterie din piele fina, scaune cu reglare electrica in toate modurile cu putinta si chiar doua monitoare pentru ocupantii locurilor spate.

Sub capota, fiind vorba despre un BMW 760Li din 2013, propulsia este asigurata de o unitate V12 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de sase litri, proiectata astfel incat sa poata puna la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 535 de cai putere.

Doar doua lucruri mari si late mai avem de spus despre limuzina de lux ajunsa pe mainile celebrei companii de tuning Lumma Design, si anume ca a parcurs pana la momentul de fata undeva in jurul a 34.393 de euro, respectiv pretul de achizitie se ridica la suma de 199.000 de dirhami - 46.862 de euro la cursul de astazi, daca este sa fim mai precisi.

BMW 760Li cu pachet Lumma

BMW 760Li cu pachet Lumma

BMW 760Li cu pachet Lumma

BMW 760Li cu pachet Lumma

BMW 760Li cu pachet Lumma

BMW 760Li cu pachet Lumma

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW 760Li cu pachet Lumma
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2018