Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie s-o cumperi. Foto ca sa te convingi si singur

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie s-o cumperi. Foto ca sa te convingi si singur
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie s-o cumperi
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o crestere a valorilor maxime pana la 820 CP si 1.050 Nm.

Se remarca numaidecat prin caroseria finisata intr-o nuanta inchisa de verde, insa nici aripile proeminente sau spoilerele accesorizate cu nenumarate elemente din carbon, printre altele, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Aceeasi reteta caracteristica departamentului exterior continua cu o noua capota la nivel de motor si doua eleroane individuale - la care se adauga inclusiv o evacuare tripla, jante supradimensionate si accente de galben.

De cealalta parte a portierelor, la interior, tratamentul Mansory Venatus inseamna, cel putin in cazul urmatorului Lamborghini Urus, o tapiterie realizata din piele fina, partial perforata, de culoare galbena. Plus diferite detalii si, daca mai era nevoie de precizat, cusaturi sub forma de carouri.

Seria vestilor bune la nivel de cabina cuprinde inclusiv unele accente de negru, dar si mutarea butonului de pornire / oprire a motorului la nivelul plafonului, asa cum reiese din primele fotografii oficiale date publicitatii.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, propunerea in cauza culmineaza cu setul de valorilor maxime format din 820 CP si 1.050 Nm. Astfel, sprintul de la 0 la 100 km/h nu dureaza mai mult de 3.2 secunde, in timp ce viteza maxima urca pana la 320 km/h, potrivit fisei tehnice.

Ca o comparatie, motorul versiunii de baza ofera doar 650 CP si 850 Nm - cifre si numere care se traduc inclusiv printr-o acceleratie de la 0 la 100 km/h in abia 3.6 secunde, daca mai trebuia cumva mentionat.

Mansory Venatus

Mansory Venatus

Mansory Venatus

Mansory Venatus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mansory Venatus
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2021