Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare cu opt cilindri in V si doua turbine lucreaza alaturi de o transmisie automata in noua rapoarte pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 720 de cai putere. Plus 1.000 de Newton-Metri.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, actuala generatie a legendarei game comercializate de Mercedes sub numele de G-Class se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste, deloc surprinzator, si o varianta de performanta AMG G 63 - pusa in miscare exclusiv de un benzinar cu capacitatea de patru litri.

Mansory G63 AMG de vanzare

Mansory G63 AMG de vanzare

Mansory G63 AMG de vanzare

Despre masina disponibila si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 163.000 de euro este vorba, de asemenea, si in cazul de fata. Cu o mentiune extrem de importanta: fabricat in 2021, urmatorul exemplar se bucura de o lunga serie de accesorii marca Mansory, inclusiv diferite elemente de caroserie din fibra de carbon, dar si un set de jante cu diametrul de 23 de inch, plus insertii interioare de piele portocalie.

Lista atractiilor principale mai cuprinde, printre multe altele, si o vopsea neagra cu finisare mata, faruri cu LED, camera de 360 de grade, scaune multifunctionale si un sistem multimedia cu doua display-uri uriase. Din peisaj nu lipsesc insa nici trapa electrica, cusaturile realizate sub forma de carouri, plafonul iluminat, ceasurile de bord digitale si configurabile, instalatia audio de la Burmester s.a.m.d.

Aceeasi masina Mercedes-AMG G 63 modificata de specialistii Mansory se mai poate lauda, intr-un final, si cu o motorizare V8 cu doua turbine, de patru litri si 720 de cai putere. Imbunatatirile aduse benzinarului cu pricina se mai traduc, totodata, si printr-un cuplu maxim de 1.000 de Newton-Metri, demna de mentionat fiind si nota de plata specifica exemplarului cu 85 de kilometri parcursi pana la momentul de fata: 415.550 de euro.

Mansory G63 AMG de vanzare

Mansory G63 AMG de vanzare

Mansory G63 AMG de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Mansory G63 AMG de vanzare
mai multe