Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.6 litri, modificata pentru o putere maxima de 720 de cai, completeaza lista upgrade-urilor de ordin vizual.

Se remarca in special prin capota din fibra de carbon a motorului pe benzina, insa nici noile elemente de la nivelul spoilerelor fata si spate, pragurilor laterale si chiar montatilor A sau portbagaj, realizate din acelasi material, nu vor trece neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune, daca mai era nevoie de o asemenea precizare.

Avand la baza actuala generatie a decapotabilei Rolls-Royce Dawn, noua creatie de la Mansory stie, cu siguranta, cum sa impresioneze, seria vestilor bune continuand cu grila iluminata a radiatorului, jantele din aliaj de pana la 22 de inch si suspensia mai joasa cu 20 - 30 mm.

Rolls-Royce Dawn de la Mansory

Rolls-Royce Dawn de la Mansory

De cealalta parte a portierelor, clientii pot opta pentru orice combinatie de culori si materiale posibila sau imposibila, insa exemplarul din cazul de fata vine cu accente de piele neagra, maronie si, totodata, argintie, similara nuantei caroseriei cu doua portiere. De la nivelul cabinei nu lipsesc nici detaliile din fibra de carbon.

Sub capota, noua creatie de la Mansory pastreaza motorizarea cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.6 litri a decapotabilei Rolls-Royce Dawn, cu mentiunea ca o simpla optimizare a unitatii de control face ca valoarea din dreptul puterii maxime sa urce pana la 720 de cai.

Asa se face ca, potrivit primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu mai dureaza acum decat 4.5 secunde, in timp ce acul vitezometrului promite sa urce, cu pedala de acceleratie la podea, pana la o viteza de top de 285 kilometri pe ora. La fel ca in cazul unei sportive pur-sange.

Rolls-Royce Dawn de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Rolls-Royce Dawn de la Mansory
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2021