Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare cu opt cilindri in V si doua turbine livreaza rotilor de pe ambele punti, exclusiv printr-o transmisie automata cu noua rapoarte si padele pentru schimbarea treptelor de viteza, undeva in jurul a 800 de cai. Plus 1.000 de Newton-Metri.

Se remarca in special prin partea frontala agresiv stilizata - cu numeroase prize de aer si elemente realizate din carbon forjat, insa nici extensiile proeminente pentru aripi sau partea posterioara insotita de un difuzor si doua eleroane masive nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Aston Martin DBX de la Mansory

Aston Martin DBX de la Mansory

Aston Martin DBX de la Mansory

Reteta specifica departamentului exterior continua cu capota ventilata a motorului, cu jantele din aliaj in cinci spite si evacuarea dubla montata centrala, cu specialistii departamentului de design oferind si o larga varietate de accente de verde limeta pentru caroseria finisata intr-o nuanta metalizata de negru.

De cealalta parte a portierelor - la interior, nonconformistul Aston Martin DBX de la Mansory se poate lauda atat cu o tapiterie realizata din piele de culoare neagra, cat si cu diferite insertii contrastante de, deloc surprinzator, verde limeta. Un alt punct principal de atractie consta in butonul pentru pornire, montat la nivelul plafonului.

Reteta destinata clientilor primului SUV din Gaydon culmineaza cu o motorizare V8 bi-turbo de patru litri, cu 800 de cai si 1.000 de Newton-Metri livrati ambelor punti. Capabila sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 3.8 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Aston Martin DBX de la Mansory
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2021