Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor aspirat cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.5 litri lucreaza alaturi de o transmisie automata cu sapte rapoarte, plus dublu ambreiaj pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 830 de cai si 740 de Newton-Metri.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, inca din prima jumatate a toamnei lui 2019, mult anticipata versiune decapotabila a impresionantei game pe nume 812 pare sa fie genul de produs care nu mai necesita niciun fel de modificare - cu echipa de la Ferrari reusind sa atinga, de una singura, perfectiunea. Exista insa si cateva persoane care nu sunt de acord cu o asemenea ipoteza, astfel facandu-si aparitia nenumarate pachete de tuning pentru masina cu plafon detasabil.

Cea mai recenta dovada in acest sens vine de la Mansory, propunerea specialistilor celebrei companii germane culminand cu noul kit aerodinamic din fibra de carbon - ce cuprinde inclusiv un eleron de dimensiuni generoase, decorat cu tricolorul Italiei si logo-ul Stallone, daca mai trebuia precizat.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu un nou set de jante din aliaj - ce beneficiaza de un design cu cinci spite, in timp ce meniul de la interior aduce, in lumina reflectoarelor, o tapiterie finisata intr-un portocaliu similar nuantei aplicate caroseriei cu doua portiere. Nu lipsesc insa din peisaj, de la nivelul cabinei ce poate gazdui doua persoane, nici accentele contrastante de culoare alba sau elementele realizate, in cazul in care mai era necesara o astfel de mentiune, din carbon.

Botezata Stallone GTS, aceeasi impresionanta masina de la Mansory - ce porneste de la un Ferrari 812 GTS, se mai poate lauda, de asemenea, si cu o noua unitate de control pentru motorul cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.5 litri, care se traduce printr-un total de 830 de cai si 740 de Newton-Metri.

Mansory 812 GTS

Mansory 812 GTS

Mansory 812 GTS

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2022